Visa aktivitet.se som: Mobil

Vi rekommenderar

Aktiviteter för företag och grupper

aktivitet.se är en söktjänst för dig som letar efter roliga aktiviteter och nya upplevelser. Här hittar du aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen. Vi samarbetar med allt från större eventbolag till mindre arrangörer och har skapat en samlingsplats för aktiviteter inom alla tänkbara områden.

Gör något roligt ihop

Ta med dina vänner och kollegor på en aktivitet i allt från skytte och dans till matlagning och guidade turer. Oavsett om du är ute efter en lugn eller fartfylld aktivitet hittar du det hos oss.

Senaste recensionerna

Lina W
(5)
Väldigt rolig teambuildning aktivitet med kollegor. Dessutom blir slutresultatet en helt fantastisk italiensk middag. Kan inte bli bättre! Andra gången vi är på Al dente och samma härliga bemötande som alltid! Stort tack för en härligt kväll!
Jeanette Lundin
(5)
Vi bokade detta som teambuilding-aktvitet för jobbet, och det var mycket lyckat. Vi var 18 personer som delades upp i 3 lag, varje lag i sitt egna temasatta rum. Man hade sedan en timme på sig att ta sig ut ur rummen, vilket alla lag lyckades med -även om det var på håret för två! Alla som deltog var mycket positiva efteråt.
Anna
(5)
Perfekta aktiviteten med kollegorna.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få aktivitetstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.