Visa aktivitet.se som: Mobil

Vi rekommenderar

Aktiviteter för företag och grupper

aktivitet.se är en söktjänst för dig som letar efter roliga aktiviteter och nya upplevelser. Här hittar du aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen. Vi samarbetar med allt från större eventbolag till mindre arrangörer och har skapat en samlingsplats för aktiviteter inom alla tänkbara områden.

Gör något roligt ihop

Ta med dina vänner och kollegor på en aktivitet i allt från skytte och dans till matlagning och guidade turer. Oavsett om du är ute efter en lugn eller fartfylld aktivitet hittar du det hos oss.

Senaste recensionerna

Mikael
(5)
Vi var tre generationer plus vänner som lagade mat ihop under bra och trivsam ledning. Alla var supernöjda och det var en verkligt mysig aktivitet att laga maten och sedan avnjuta den vid det trevligt uppdukade bordet. Vi kan verkligen rekommendera denna aktivitet i den familjära atmosfären!
Kursdeltagare
(5)
Så smidigt. De svarade snabbt och bokade in oss och vi kunde betala på plats. Vi hade en jätte mysig möhippa med att skapa parfymer.
Alexandra Stensson
(5)
Var där med 4 kompisar och körde ”the break in” (tror jag det hette) och hade SÅÅÅÅÅÅ kul! Grymt bra rum, svårt men ändå överkomligt och grym service. Rekommenderar starkt!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få aktivitetstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.