Visa aktivitet.se som: Mobil

Aveqia

Aktiv matlagning för företag

AVEQIA finns både i Stockholm och Göteborg med Sveriges två mest exklusiva matstudios. Här lagar gästerna mat tillsammans med några av Sveriges stjärnkockar. Alla kan delta oavsett om man vill lära sig något, bara vill umgås och mingla eller äta riktigt gott.

» Läs mer om AVEQIA´s matlagningsaktiviteter 


AVEQIA i Stockholms City - Europas största matstudio


Aveqia Stockholm

I december 2011 slog AVEQIA upp portarna till Europas största och mest exklusiva matstudio. Lokalerna ligger på Tulegatan 11 och tar emot upp till 160 personer som kan laga mat samtidigt i sex kök om totalt 600 kvm. De lämnade sina gamla lokaler på Kungsholmen för att vässa konceptet interiörsmässigt och få ett mer centralt läge. Kapaciteten har mer än dubblerats från tidigare, vilket har varit ett måste då vi fått tacka nej till cirka 3500 gäster per år de senaste två åren då vi har haft fullt. 

» Läs mer om Aktiv matlagning i Stockholm 


AVEQIA i Göteborg - exklusiv gastronomisk matstudio


Aveqia Göteborg

I takt med att intresset för matlagning ökar och allt fler efterfrågar upplevelser som stimulerar gemenskap, öppnar AVEQIA sin nya matstudio i Göteborg . Det är den mest exklusiva och avancerade matstudio i Sverige, med plats för över åttio matlagande gäster samtidigt. Det är den välkände arkitekten Pontus Lomar, Lomar Arkitekter, som har ritat den toppmoderna studion med köksutrustning från Gaggenau.

» Läs mer om Aktiv matlagning i Göteborg 


Matlagning är den bästa teambuildingaktiviteten - vetenskapligt bevisat!


Aveqia

Starka, väl fungerande och effektiva team är avgörande för att skapa framgångsrika företag. En undersökning gjord i England visar att matlagning är mycket mer effektiv i relationsstärkande och sammanhållande syfte än många andra teambuildingaktiviteter.

Vidare visar undersökningar i USA vilka fördelar matlagning kan ge familjer som regelbundet lagar mat tillsammans. Det kan inkludera bättre familjerelationer och ökad akademisk prestationsförmåga. Vi kan därför se att matlagning är fantastiskt för att svetsa människor samman. Matlagning är den ideala aktiviteten för att stärka banden mellan de som behöver kommunicera effektivt i arbetslivet.Läs mer om AVEQIA

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med AVEQIA och veta mer om deras aktiviteter.

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information