Företagsfest

Att ha en företagsfest är alltid väldigt roligt. Ofta firar man något speciellt, kanske uppnådda mål, nya lokaler, ett jubileum eller det lyckade gångna året. Vid en företagsfest är oftast alla i personalen inbjudna för att fira, ibland gäller dock företagsfesten kanske bara en specifik avdelning eller arbetsgrupp. Ibland är även kunder infäknade i företagsfesten. Oavsett finns det några saker som är viktiga att tänka på vid en företagsfest och några saker som hör till för att göra företagsfesten lyckad.

Företagsfest – en liten guide

företagsfestVar ute i god tid med planeringen av er företagsfest

  • Var ska er företagsfest vara? Behöver ni boka lokal?
  • Aktiviteter och underhållning hör till id företagsfest, vem bokar det?

Vem riktar sig er företagsfest till?

  • Kunder?
  • Anställda?
  • En specifik avdelning?

Vad vill ni, förutom att ha trevligt, uppnå med er företagsfest?

  • Informera om nya ideér?
  • Stärka gruppen genom teambuilding?
  • Uppdatera era kunder om företagets framsteg?

Vad för aktiviteter vill ni ha på er företagsfest?

  • Utomhus?
  • Inomhus?

Aktiviteter vid en företagsfest

För att förgylla och göra företagsfesten ännu mer minnesvärd och rolig, är det vanligt att man har någon speciell aktivitet man kan ägna sig åt. Antingen före, under eller efter själva företagsfesten. Vad det kan vara för aktivitet varierar, men det mesta är möjligt! Man får dock ha i åtanke vad deltagarna på företagsfesten skulle kunna tänkas uppskatta, vad för typ av utrymme man har för aktiviteter, om man måste åka någonstans för att utöva dem samt vilken årstid det gäller.

Aktiviteter företagsfest

Företagsfest – uppskattad av alla

En företagsfest ska vara en rolig och positiv händelse. Alla ska känna sig välkomna och kunna ha trevligt. Några överiga punkter man kan täbka på för att göra tillställningen lyckad: hyr in en cateringfirma som har hand om maten, kanske någon underhållning och en bra lokal där alla får plats utan problem. Och kom ihåg att aktiviteter för företagsfesten alltid är uppskattat!

företagsfestSagt om företagsfest:

”Vi hade en företagsfest för att fira in en ny tjänst vi lanserade. Under företagsfesten fick vi alla i personalen prova på flera olika roliga aktiviteter som femkamp och skytte. Det gjorde verkligen dagen till ett minne för livet och det var väldigt roligt att tävla mot sina kollegor.”

"På vår företagsfest åkte vi till en anläggning där dom hade festlokal och även erbjöd flera olika teambuildande aktiviteter. Det var verkligen en rolig och lärorik dag!"

Är du intresserad av aktiviteter som passar olika tillfällen? Ska ni ordna ett företagsevent? Då kan du läsa mer här.

Senast uppdaterad: 12 apr 2017

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information