Visa aktivitet.se som: Mobil

Gökboet

Aktiviteter för alla

Roa er hos Gökboet

Till Gökboet kan alla som vill arrangera en kick off, firmafest, möhippa eller liknande komma för att ha roligt med kollegor och vänner. Gökboet kan tillsammans med samarbetspartners ordna heldagar med aktiviteter konferens, fest, middag, övernattning och skräddarsydda event för sällskap mellan 8-150 personer.

Paintball

Gökboet har aktiviteter som passar alla. En populär och rolig aktivitet är paintball. I sporten paintball kombineras strategi, teamwork och färdigheter. Med paintball blir det en dag fylld med action och underhållning. Paintball kan spelas alla dagar i veckan hos Gökboet. Gökboet har Göteborgs största och första utomhusanläggning för paintball i Tagene. På 50 000 kvm finns det fyra olika paintballbanor. Banorna har alla olika personligheter så att ni ska kunna få en upplevelse utöver det vanliga, då ni under tre timmars adrenalinkick får prova på flera av banorna.

Efter ni spelat paintball är ni välkomna att basta och duscha hos Gökboet utan extra kostnad. Paintball är ett utmärkt sätt att ha kul med kompisarna eller för att få den perfekta svensexan, möhippan och firmafesten!

När ni spelar paintball hos Gökboet får ni låna all nödvändig utrustning så som kamolfagekläder, skyddsmasker, markörer och bollar.

Prova på att spela paintball hos gökboet, med vännerna eller kollegorna. Gör det till en heldag eller konbinera med konferens. Hos Gökboet är allt möjligt!
Läs mer om Sumobrottning
Läs mer om Paintball
Läs mer om 5-kamp (Vuxna)
Läs mer om Fångarna på Gökboet

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med GÖKBOET - Aktiviteter i Göteborg och veta mer om deras aktiviteter.

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information