Visa aktivitet.se som: Mobil

Middagsaktivitet

En aktivitet som bryter isen

En middagsaktivitet med mord

När ni vill göra något utöver det vanliga passar ett middagsmord eller apokalyps väldigt bra som aktivitet. Gör något speciellt på nästa företagsfest, kick off eller möhippa. Vid en middagsaktivitet gäller det att plocka fram improvisatören i sig och våga bjuda på sig själv. En middag med rollspel brukar vara väldigt uppskattat och populärt.

Vid en företagsfest eller konferens är det vanligt att man tillsammans äter en god middag och umgås. Ibland kan det dock vara roligt och bra för gruppen med lite omväxling. Då passar en middagsaktivitet in perfekt. Aktiviteten tar sig i form av ett mord eller en apokalyps och går att utföra överallt, i sina egna lokaler eller på valfri restaurang.

Kvällen börjar med en värd som hälsar er varmt välkomna och går igenom upplägg och regler. Sedan får ni kliva in i era roller och börja mingla med varandra. Varje karaktär sitter på din del av lösningen till mordet eller apokalypsen ni ska lösa. Våra middagsaktiviteter har olika teman och vid somliga kan ni även agera ledare. Vissa aktiviteter passar även er som har en tajt budget. 

Kvällen garanterar mycket skratt och trevlig samvaro. Pröva på att vara en zombie, kändis eller mördare över en kväll! Aktiviteten är en mycket bra isbrytare! Våra middagsaktiviteter passar för sällskap från 10 personer till 150.

Varmt välkomna!Läs mer om Middagsaktivitet

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Middagsaktivitet och veta mer om deras aktiviteter.

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information