Annonsera på aktivitet.se

Genom att synas hos oss når du ut med ditt utbud till grupper och företag som aktivt söker efter det du erbjuder. Kontakta oss så berätta vi mer!

Annonsera på aktivitet.se

Nå ut till företag och grupper via aktivitet.se

Genom att synas hos oss når du ut med ditt utbud till grupper och företag som aktivt söker efter det du erbjuder. aktivitet.se är en effektiv marknadsföringskanal där resultatet är enkelt att mäta. Vi levererar kontaktuppgifter till personer som visat intresse för era aktiviteter eller kvalitativ trafik till din hemsida.

Marknadsföring med full insyn

När du annonserar på aktivitet.se får du, förutom nya deltagare, tillgång till en rad andra verktyg som underlättar ert marknadsföringsarbete. Bland annat har du tillgång till omfattande information om besöksstatistik dygnet runt och kan själva styra innehållet på era presentationer via vår Kundportal. 

Varför annonsera på aktivitet.se?

  • Du når grupper som aktivt söker aktiviteter
  • Aktivitetssidorna är mobilanpassade
  • Du har full kontroll över dina aktiviteter via Kundportalen
  • Du får tydlig statistik över dina aktiviteter


aktivitet.se är ett bra forum att nå ut till alla olika typer av människor. Alltifrån möhippa/svensexa till företag som omsätter flera miljoner.

Rent a Chef
Nina Rossbäck

På aktivitet.se har vi möjlighet att presentera flera av våra produkter. Samarbetet har varit mycket personligt och servicegraden varit mycket hög.

Catch & Relax
Helen Lundgren

Sen vi började annonsera på aktivitet.se har vi fått in många företagsbokningar och privatpersoner som vill lära sig det italienska köket.

Al Dente
Samantha Santambrogio

Al Dente