Visa aktivitet.se som: Mobil

Aktiviteter för två

aktiviteter för två

Att göra en aktivitet tillsammans med någon som man tycker om är det inte mycket som slår. En upplevelse är till för att delas, och det är det nog många som håller med om.

Aktiviteter för olika personer

Varför inte hitta på något mor och dotter emellan? Kanske gå en italiensk matlagningskurs, eller kanske prova på att dreja tillsammans? En aktivitet för två som delas med någon speciell stärker era band och ni kommer ha ett minne för resten av livet att dela.

På alla hjärtans dag kanske man vill göra något ihop med sin partner, prova en aktivitet? Kanske gå på någon duo-behandling på ett spa och bli ompysslade tillsammans eller kanske gå på en vin- eller chokladprovning. För de riktiga våghalsarna kan man även prova på open water diving.

En trevlig aktivitet för far och son som är skytteintresserade, eller som kanske annars vill hitta på något annorlunda, är lerduveskytte en rolig aktivitet. Passar perfekt att göra en dag på sommarlovet. Om man vill vara ännu lite mer avancerad med skjutandet kan man prova spela paintball eller kanske laserdome?

Hitta fler aktiviteter här