Visa aktivitet.se som: Mobil

Bröllopspresent

bröllopspresent

Att gå på bröllop är alltid trevligt. Men en sak som många funderar på är, vad ska man köpa för bröllopspresent? En bröllopspresent är något som kommer bli ett minne för paret, oavsett om bröllopspresenten är en sak eller en upplevelse. Men det gäller att tänka till, så att paret uppskattar sin bröllopspresent och har glädje av den.

Bröllopspresenter behöver inte bli en allt för dyr historia, det är trots allt tanken som räknas. Men vill man köpa något som kostar en del kan man alltid gå ihop flera och köpa bröllopspresenten. Hör med gemensamma vänner som också ska på bröllopet, men var ute i god tid.

Bröllopspresent – tips

Vissa brudpar har på förväg gjort en önskelista där man kan läsa vad de önskar dig i bröllopspresent. Då kan man kolla igenom den och få tips på bröllopspresenter och om det finns något man kan tänka sig att köpa från listan. Men det är inget måste att köpa bröllopspresenten från listan, man kan även välja själv vad man vill ge.

Något som brukar vara väldigt uppskattat att få i bröllopspresent är en upplevelse, något att dela med sin andra hälft. Ett bra tips när man ska bestämma bröllopspresent är att fundera ut vad brudparet har för intressen och vad de gillar.

Här nedan följer några tips på bröllopspresenter till olika brudpar:

Klättring

Dykning

RIB-båt

Fiske

Guidade turer

Matlagning

Senast uppdaterad: 20 sep 2018

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-09-20

Aktiviteter för två

Vill du ha tips på aktiviteter att göra för två personer? Få alla tips på aktiviteter för olika parkonstellationer som kärlekspar, kompisar eller barn och förälder. Lär mer och inspireras!

Tags: Tips
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-17

Vinteraktiviteter

På vintern är det lätt att glömma bort att vara aktiv. Det är kallt, mörkt och för många upplevs denna period som jobbig och tråkig. Se alla våra tips på aktiviteter för vintern!

Tags: Tips
Läs mer
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information