Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!

Al Dente, i Stockholm
Längd
4 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Längd
4 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Italiensk matlagning för företag - 5 rätter med äkta italiensk mat! Vi har hjälpt företag med att ordna roliga - och goda! - matlagningsaktiviteter i mer än 20 år och har receptet på vad som behövs för att det ska bli en riktigt trevlig kväll. Samla kollegorna och tillbringa en härlig kväll i köket med oss. Bättre med en lunchaktivitet? Det går minst lika bra! Vi föreslår meny, ni lägger till och drar ifrån tills den blir precis som ni vill ha den. Vill ni laga en doftande klassisk Italiensk måltid eller kanske en festbuffé med underbara antipasti?

Våra rustika och hemtrevliga kök ligger i Vasastan och på Kungsholmen, mitt i Stockholm. Kliv rakt in i den italienska atmosfären och lär dig laga äkta italiensk mat med oss. Benvenuti!

Intresserad? Skicka en intresseförfrågan så berättar vi mer.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 starter

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Stockholm

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Stockholm

Målgrupp

Vår Italiensk matlagning för företag - 5 rätter! är en matlagningsaktivitet som passar alla företag, stora som små! Träffa dina kollegor och spendera tid tillsammans!  

Aktiviteten lämpar sig som team building, kick-off, avdelningsfest eller varför inte som AW aktivitet i samband med fredagsölen!  

Inga förkunskaper krävs, vi pratar svenska och engelska. 

Kostnader

Kostnader varierar beroende på den valda menyn, längd på aktiviteten och antal deltagare. Skicka gärna en förfråga till oss så återkommer vi med detaljerad offert och information.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 145 recensioner
Skriv en recension
5/5
Vizrt Sweden
09 jun 2023
A wonderful summer party for our company

Highly recommend Al Dente for your office party. Very prompt and helpful communication throughout the booking process. Very well organized activity with fun, lively and engaging...

Visa hela
5/5
Linda
01 jun 2023

Vi hade en härlig kväll med otroligt god mat och fantastisk personal! Kan varmt rekommenderas.

5/5
Amanda Öberg, Agero
15 maj 2023
Fantastiskt gott, avslappnat och familjärt

Inte nog med den goda maten och familjära känslan var det en fantastisk "hemmahos" känsla Al Dente bjöd på! Väldigt flexibla med matpreferenser. Och inte minst en mysig stäm...

Visa hela
Al Dente
Alströmergatan 45
112 47 Stockholm

Team building med traditionell italiensk matlagning 

Kom med dina kollegor till oss på Al Dente och lär er laga italiensk mat från grunden i våra rustika och hemtrevliga kök. Tillsammans lagar ni en buffé av italienska rätter, ni stoppar egen salsiccia-korv, bakar färsk pasta och gör hemgjord gelato! Efter...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Highlights