Visa aktivitet.se som: Mobil

Flyboard

Action Event
Borås, Jönköping, Skövde, Värnamo
1 Sammankomster
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Flyboard - Fartfylld vattenaktivitet

Flyboard - Vattenaktivitet med fart

Det är en magisk känsla att sväva över vattenytan med en flyboard. Detta är en ny vattensport som inte liknar något annat du tidigare provat. Upp till nio meter över vattenytan kan du sväva och sedan göra de volter och dykningar du kommer på. Flyboard är akrobatik, vattenlek och äventyr på samma gång och adrenalinkicken sitter kvar långt efter du är klar.

För er som redan gjort "allt"
För företag och kompisgäng som redan gjort "allt" är det här en aktivitet som ger er det där lilla extra. Vi träffas vid bryggan där ni får instruktioner om hur utrustningen fungerar man gör för att manövrera flyboarden. Vi har även en praktisk genomgång på öppet hav innan ni får testa flyboarden på egen hand. I aktiviteten ingår 30 minuters flygning per person.

Tidsåtgång: ca 3 timmar inklusive ombyte
Plats: Munksjön mitt i centrala Jönköping.

Hur fungerar en Flyboard?
En flyboard består av en specialtillverkad bräda med ett vattenjetmunstycke monterat under som du står på. Fötterna är stadigt fastsatta i ett par "Boots". Driften av själva vattenjeten kommer från en vattenscooter som hänger ihop med Flyboarden via en lång slang.

Målgrupp

Företag, grupper, sällskap. För att flyga Flyboard måste du vara minst fyllda 18 år, alternativt fyllda 15 år i målsmans sällskap. Du ska vara fullt fysiskt frisk och helt nykter. Vi rekommenderar att ni är 4-6 personer per bokning. Är ni flera så hjälper vi till med att få fram fler utrustningar.

Kostnader

I aktiviteten ingår lån av våtdräkter, flytvästar och hjälmar. Det finns även tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu.

Ta med egna badkläder och handdukar.

För mer information och priser, vänligen skicka en intresseanmälan!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Flyboard. Det är gratis och inte bindande!

Action Event

Action Event

Letar du efter en rolig aktivitet att lätta upp konferensen med? Vill du göra något utmanande med kompisgänget eller på Svensexan, Möhippan? Action Event ordnar aktiviteter som passar alla deltagare. Från "Kreativa Uppdraget" där du gör uppdrag både ute och...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Action Event

Kontaktuppgifter till Action Event

Action Event

Box 2018
550 02 Jönköping

 Visa telefonnummer
www.actionevent.se


Intresseanmälan

För att få mer information om Flyboard, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Flyboard
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information