Visa aktivitet.se som: Mobil

Speedcats

Action Event
Borås, Jönköping, Skövde, Värnamo
1 Sammankomster
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Speedcats - Fartfylld vattenaktivitet

Speedcats - en annorlunda företagsaktivitet

Detta är en utmaning utöver det vanliga. Speedcats är en liten och lätt motorbåt som är enkel att manövrera. Med speedcats kan ni tävla och utmana varandra i olika moment. Körstilen påminner om en blandning av Gokart och Sidvagnscross då man är två stycken i båten där en "co-driver" får agera burkslav för att uppnå maximal prestation.

Speedcats användes från början som livräddningsbåtar i Sydafrikas enorma vågor och kan i princip hantera alla förhållanden på sjön och med sin katamarankonstruktion är den otroligt stabil.

0 till 45 knop på några sekunder
Med sin uppblåsbara katamarandesign väger en Speedcat (utan motor) endast 78 kg. Den är 4,1 meter lång och ca. 1,6 meter bred, men är ändå oerhört stabil i alla typer av sjö. Båten är bestyckad med en 3-cylindrig 50 hk 2-takts motor med rorkult och kan göra 0 till 45 knop på några sekunder. Vid rätt körstil kan båten genererar upp till 3 G i svängarna och man kör runt en bana av uppblåsbara bojar. 

Speedcats har i ca. 5 år funnits i Båstad och sedan ett par år även i Stockholm och nu erbjuder även vi i Jönköping denna upplevelse som är utöver det vanliga. Båttypen vi använder kallas internationellt för Thundercats. Thundercat-racing har snabbt blivit världens största motorbåtssport med tävlingsserier i bland annat Sydafrika, Australien, Nya Zeeland, England och sedan några år tillbaka även här i Sverige.

Målgrupp

Detta är en perfekt aktivitet för företaget som vill göra något där man verkligen får och kan utmana varandra. Det är även en suverän aktivitet för Svensexan/Möhippan.

Kostnader

För mer information, vänligen skicka en intresseanmälan!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Speedcats. Det är gratis och inte bindande!

Action Event

Action Event

Letar du efter en rolig aktivitet att lätta upp konferensen med? Vill du göra något utmanande med kompisgänget eller på Svensexan, Möhippan? Action Event ordnar aktiviteter som passar alla deltagare. Från "Kreativa Uppdraget" där du gör uppdrag både ute och...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Action Event

Kontaktuppgifter till Action Event

Action Event

Box 2018
550 02 Jönköping

 Visa telefonnummer
www.actionevent.se


Intresseanmälan

För att få mer information om Speedcats, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Speedcats
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information