Visa aktivitet.se som: Mobil

Teamaktiviteter

Action Event
Borås, Jönköping, Skövde, Värnamo
1 Sammankomster
Efter överenskommelse

Beskrivning

Teamaktivitet med Action Event

Teamaktiviteter för kickoffen

Stärk gruppen och teamkänslan på jobbet med aktiviteter där ni får samarbeta kring olika utmaningar. Detta är ett opretentiöst sätt att få en bättre gruppsammanhållning och ha kul tillsammans. Passar bra vid till exempel kickoff, firmafest, svensexa, möhippa eller events.

I konceptet Teamaktiviteter gör vi olika teambuildingövningar men utan någon analyserande eller pedagogisk utvärdering. Vår erfarenhet säger att det blir gruppstärkande ändå. Välj de övningar ni vill utmanas med från listan nedan och kom gärna med egna idéer och förslag, vi kan lösa det mesta.

Välkomna!

Målgrupp

Företag, grupper och sällskap.

Aktiviteter

Repkvadraten:
Lagmedlemmarna skall med förbundna ögon och ett rep i sina händer bilda en kvadrat. Kvadraten skall om möjligt få fyra precis lika långa sidor och om möjligt även 90 gradiga hörn. Instruktioner för att klara övningen får bara ges och tas av dom som utför övningen.

Triangeln:
6 st lika långa stavar skall placeras på ett sådan sätt att dom tillsamans bildar så många Liksidiga trianglar som möjligt och där alla ändarna på stavarna måste mötas och stavarna inte får korsa varandra.

Tornet:
Ett torn bestående av ett antal klossar, där en stor är botten och en liten är toppen, skall flyttas. På spelplanen där tornet står finns tre fält på rad där tornet står i ett av dom yttersta fälten. Tornet skall sedan flyttas till andra änden av speplanen. Hur få "drag" behöver du för att få tornet till andra änden med förutsättningarna du får av instruktören.

Flygande Mattan:
Hela laget placeras på ”ena sidan” på den flygande mattan. Målet är sedan att alla i laget skall ta sig över till ”andra sidan” av mattan utan att någon i laget kliver av eller kliver utanför ”mattan”.

Tyst Lagindelning:
Alla i hela gruppen ställer upp sig i en stor cirkel och vänder ryggen åt oss, en markering om vilket lag du tillhör sätts på alla deltagarna. Denna övning går ut på att få ihop sina lag genom att under total tystnad hitta sitt lag och sedan ställa upp lagvis.

Kostnader

För mer information och priser, vänligen skicka en intresseanmälan!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Teamaktiviteter. Det är gratis och inte bindande!

Action Event

Action Event

Letar du efter en rolig aktivitet att lätta upp konferensen med? Vill du göra något utmanande med kompisgänget eller på Svensexan, Möhippan? Action Event ordnar aktiviteter som passar alla deltagare. Från "Kreativa Uppdraget" där du gör uppdrag både ute och...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Action Event

Kontaktuppgifter till Action Event

Action Event

Box 2018
550 02 Jönköping

 Visa telefonnummer
www.actionevent.se


Intresseanmälan

För att få mer information om Teamaktiviteter, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Teamaktiviteter
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information