Office Challenge - Det skräddarsydda inomhusspelet!

Active Minds, Rikstäckande
Längd
Från 1 timma
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse - Valfri plats se detaljer
Längd
Från 1 timma
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse - Valfri plats se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Office Challenge - Utforska ert kontor eller en anläggning på ett nyskapande sätt med vår iPadjakt! Ett skräddarsytt inomhusspel som främjar teambuilding och relationsskapande på arbetsplatsen. Skapa roliga minnen, visa upp er verksamhet och stärk samarbetet i teamet. En dramatisk och engagerande upplevelse som tar kontorsutforskning till nästa nivå!

Upptäck ett dramatisk och nyskapande sätt att utforska ditt kontor med vår spännande iPadjakt – en unik aktivitet som inte bara underhåller utan också främjar relationsskapande och teambuilding på ert jobb! Oavsett om ni vill visa upp era nya lokaler, presentera er verksamhet eller bara skapa roliga minnen med personalen, så är detta den perfekta lösningen.

Med iPads och en stilfull spelplan ger vi er en interaktiv upplevelse där teamen letar sig fram till QR-stationer på kontoret, butiken, hotellet eller lagret. Varje QR-kod öppnar upp utmaningar eller frågor som kan anpassas efter er verksamhet eller fyllas med klurigheter, allmänbildning, film- eller fotouppdrag samt underhållning. Det krävs samarbete för att lösa dessa uppdrag, och ju svårare uppgift desto högre poäng erhåller teamet.

QR-koderna placeras strategiskt på utvalda platser, och vi skapar en spelplan som markerar deras positioner. Vi kan även inkludera ledtrådar på spelplanen för att göra jakten ännu mer spännande och utmanande.

Denna aktivitet ger er inte bara en lekfull och engagerande utforskning av era lokaler, utan den skapar också en känsla av gemenskap och teamanda när grupperna tar sig runt. Varje ögonblick är fyllt med nöje och lagbyggande upplevelser.

Syftet är tydligt: relationsskapande teambuilding och att på ett underhållande sätt visa upp er anläggning. Den genomförs under 1-2 timmar vilket gör det till ett perfekt tillfälle för att stärka banden i er arbetsgrupp. Ta er kontorsutforskning till nästa nivå med vår dramatiska iPadjakt – där nöje möter produktivitet!

 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse - Valfri plats

  • Aktivitet
  • Sverige

Målgrupp

Syfte: Teambuilding, stärka relationer, visa sina lokaler
Tidsåtgång: Totalt 1,5-2h ink intro och prisceremoni
Språk: Svenska eller Engelska

Kostnader

Pris erhålles vid förfrågan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Office Challenge - Det skräddarsydda inomhusspelet!. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner
Skriv en recension
5/5
Zengun - Julia
28 nov 2023

Det blev väldigt lyckat och alla uppskattade aktiviteten under vår kickoff!

5/5
Växjö Markisfabrik - Lena
04 jul 2023

Det blev mycket lyckat med er tävling! Stort TACK!!

5/5
Softronic - Jenny
04 jul 2023

tort tack för bra event. Alla verkade supernöjda! 😊

Active Minds

Vi skapar unika konferensaktiviteter och möteskoncept som är engagerande, effektiva och roliga - Live Engagement helt enkelt! På Active Minds vet vi att lyckade konferenser och möten skapas genom engagerade deltagare. Vi använder pedagogik, motivation och gamification för att hjälpa...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Active Minds

Highlights