Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Active Minds

Snittbetyg: 5

Baseras på 40 recensioner.

Klara
Mycket rolig team building aktivitet! Bra sätt att se ön också!
Monica
Tack för ett fantastiskt koncept för teambuildning. Alla uppskattade övningen mycket. Inspirerande, teambuildande med hög glädje.
Sofia
Vi hade tidigare under året genomfört Active Minds Scotland Yard Challenge-aktivitet. Den var så så bra för oss! Nu behövde vi en ny aktivitet och provade The Trivial Challenge. Den var lika bra! Välordnat och tävlingsfokus =)
Anna Carlsson
Vi provade aktiviteten Fotojakten en skön sommardag i Trosa. Det var ett perfekt sätt att se lite av staden, samtidigt som tävlingsinstinkterna vaknade! Alla drogs med och deltog till 100%, några kanske till och med lite mer....;-). Roliga uppdrag och med möjlighet att välja, så ingen behöver ändå gå för långt ur sin egen bekvämlighetszon. Kan v...
Visa hela
Beställare på svenskt säljbolag
Vi säger unisont WOW, vilken härlig eftermiddag, SUPERLYCKAT! Tusen tack!
Malin
i valde upplägget som guidade oss från kontoret till platsen för vår julmiddag. Istället för en tråkig promenad eller dyr buss så blev det istället en perfekt transportaktivitet som ledde oss till restaurangen. Dessutom kunde vi överraska personalen om vart vi skulle äta vilket var riktigt roligt
HR-Chef
Stort tack. Ett perfekt inslag under vår julmiddag på kontoret! Att arrangera en interaktiv aktivitet som kändes "lagom" kan jag verkligen rekommendera! Lagom nivå och varierade frågor! Tack!
Absolut company
Tack så mycket Vi är supernöjda! Allt flöt på bra. Jag har fått mycket positiv återkoppling idag.
Swedbank
Efter ett antal timmar i en konferenslokal var det ett mycket uppskattat break att genomföra denna aktivitet. Aktiviteten fångade omgående deltagarnas engagemang och genomfördes under mycket skratt och glada tillrop. Deltagarnas kreativitet och strategiska förmåga att visualisera delar av konferensens budskap blandat med lokalanpassade uppdrag d...
Visa hela
Svenska Möten
Fantastiskt rolig och spännande aktivitet som uppskattades mycket av alla på företaget
OneMed
Clas Ohlson
Jag är tillbaka på kontoret och kan bara säga att Sverigemötet blev oerhört lyckat och uppskattat! Aktiviteten blev superbra och ja, det märktes ju att alla gillade den och var taggade. Bra jobbat av er, oerhört professionellt genomfört
Linköpings kommun
Vi är mycket nöjda med gårdagen och vad jag har hört verkar mina kollegor också haft en rolig eftermiddag. Tack för ett mycket bra arrangemang!
Above Agency
It was a fantastic activity, I would say. Thanks a lot for the arrangements :)
Moa E
Riktigt rolig med olika utmaningar, passar alla oavsett position på företaget och det fanns någon i varje grupp som kunde bistå. Otroligt kul!
Deler Måleri
Det var kanon!! Allt flöt jättefint! Väldigt roliga och varierande stationer!
Borlänge kommun
Alla är verkligen nöjda med aktivitet igår. Tack för verkligen en bra aktivitet
Johanna
Archus
Stort tack för gårdagen! Bra gjort och mycket bra anordnat. Fick mycket positiv feedback från deltagarna både på aktivitet, utmaningsnivå och även på en härlig, trevlig och engagerad aktivitetsledare!
Sandsbro skola
Tack så jättemycket för en härlig em. Alla var jättenöjda! Ska titta på bilderna och använda dem vid väl valda tillfällen under året. :)
Växjö kommun
Vi hade mycket trevligt under teamaktiviteten, det var toppen
Anna
Älskade Escape Games som ni anordnade för oss under vår konferensresa till Hvar
Malibu & Kahlua
Funkade som alltid med er och era aktiviteter, jättebra! Vi är jättenöjda.
HR-Chefen
Haha - vilket engagemang teamen visade och vad vi hade roligt! Tack för allt...
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information