The Music Challenge - En musikquiz värd namnet!

Active Minds, Rikstäckande
Längd
Från 1 timma
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse - Valfri plats se detaljer
Längd
Från 1 timma
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse - Valfri plats se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

The Music Challenge: En musikquiz värd namnet! Ta gästerna på en resa genom musikhistorien med energifyllda tävlingsmoment mellan rätterna. En interaktiv och sinnlig upplevelse med ljudanläggning och storbildsskärm som skapar en festlig atmosfär. Oavsett om det är middag eller After Work, låt The Music Challenge göra er nästa tillställning oförglömlig med glädje och tävlingsanda!

Upplev en musikquiz utöver det vanliga med The Music Challenge – en middagsaktivitet som tar era gäster på en resa genom musikhistorien från 1960 till nutid. Vår energiske konferencier leder lagtävlingen där deltagarna tävlar bordsvis och utrustas med en stor spelplan. Mellan rätterna väntar spännande tävlingsmoment som garanterat engagerar och underhåller.

Genom ljudanläggning och storbildsskärm blir aktiviteten en sinnlig och interaktiv upplevelse för alla deltagare. Danssugna gäster kan när som helst visa upp sina färdigheter runt borden, skapandes en festlig stämning som håller alla på fötter.

Denna mångfacetterade och underhållande musikquiz passar överallt – från middagar till After Work-evenemang. Med The Music Challenge får ni en musikupplevelse som inte bara rycker med era gäster i nutida och dåtida klassiker utan också skapar en oförglömlig atmosfär av glädje och tävlingsanda. Låt oss göra er nästa tillställning oförglömlig med The Music Challenge!

Aktiviteten fungerar även bra i mingelformat.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse - Valfri plats

  • Aktivitet
  • Sverige

Målgrupp

Syfte: Stärka relationer - dvs bra teambuilding och ha roligt
Tidsåtgång: Tre set à 15-20 min under middagen (efter förrätt, efter varmrätt och till/efter desserten. Eller i ett svep under minglet!
Språk: Svenska eller Engelska

Kostnader

Pris erhålles efter förfrågan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om The Music Challenge - En musikquiz värd namnet!. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner
Skriv en recension
5/5
Bomans - Gabriella
14 okt 2023

Vår kund hade en superkväll där er aktivitet skapade energi, engagemang samt underhållning!

5/5
Contrast - Anki
03 sep 2022

Tack snälla för i fredags 😊

5/5
Eon - Charlotte
03 sep 2022

det var en mycket lyckad kväll!

Active Minds

Vi skapar unika konferensaktiviteter och möteskoncept som är engagerande, effektiva och roliga - Live Engagement helt enkelt! På Active Minds vet vi att lyckade konferenser och möten skapas genom engagerade deltagare. Vi använder pedagogik, motivation och gamification för att hjälpa...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Active Minds

Highlights