Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av BoxBreak - Ett portabelt Escape Game

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 8 recensioner.

ContextVision
(5)
BoxBreak var en succé och jättebra personal som höll i det! Tack!
Jusek
(5)
Aktiviteten var strålande 😃 Alla deltagare tyckte det var superkul, verkligen nåt för vinnarskallar (som alla anställda typ är). Vi var med och observerade och det såg grymt kul ut! Chanelle var en fena och skötte gruppen perfekt. Vi är helnöjda!!! Utvärderingen visade även att det var ett välkommet avbrott mellan de ”tråkigare pass...
Visa hela
Handelsbanken
(5)
Stort tack för superbra ordnad aktivitet i lördags! Jag fick tipset från min syster som gjort BoxBreak med sitt jobb och sa det var toppen, men det överträffade ändå mina förväntningar. Vi pratade vidare under kvällen och alla var överens om att det här var konferensens höjdpunkt!
Dressman
(5)
Jättebra aktivitet och arrangemang! Så stressigt och klurigt och framförallt roligt! Jag har redan rekommenderat er till en kollega i Malmö, hon hör nog av sig snart!
ICA gruppen AB
(4)
Hej. Tack för ett bra event!
DHL Express
(5)
Det här var sjukt roligt! Superbra upplägg till en kick-off, alla behövde verkligenhjälpas åt och jobba tillsammans. Och när man löste en uppgift kände man sig typ smartast i världen. Har ni någon annan story man kan boka?
Gabriella, DHL Express
(5)
Som väntat levererade ni en välordnad aktivitet som var rolig och riktigt engagerande. Stort tack!!
Andreas
(5)
Oj, vad roligt det var! Adrenalinet bara pumpade, genom hela spelet. Några av oss har gjort escape rooms innan, men det var roligare att få tävla mot varandra så här.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information