Visa aktivitet.se som: Mobil

App & Go

Aktivator
Umeå, Örnsköldsvik
2 timmar

Beskrivning

App & Go-spel

Nu tar vi steget in i den digitala världen på allvar! Detta är en App-baserad lagaktivitet!
För den som vet vad Pokémon Go innebär så är detta inga konstigheter alls, för er andra… Välkomna till framtiden! Aktiviteterna utspelar sej i gränslandet mellan det verkliga och det digitala!
I en värld man brukar kalla Förstärkt verklighet eller AR (Augmented reality).
Med hjälp av en mobiltelefon per lag samlar man poäng genom att utföra olika uppdrag eller svara på frågor som dyker upp i er enhet när laget befinner sej på en viss plats. Här i gränslandet kan allt hända, man kan få superkrafter eller kanske chans att skicka en digital bomb till något av motståndarlagen. Ni promenerar tillsammans korta sträckor till punkter utmärkta på kartan som finns i appen. Superenkelt, lättsamt och jätteroligt. Lagen väljer själva vilka uppdrag de vill utföra. Aktiviteten går till på följande vis: som i våra övriga aktiviteter börjar vi med en samling på en förutbestämd plats. Instruktören går igenom i detalj hur aktiviteten går till, gruppen delas in i lag om ca 4-6 pers /lag.
Varje lag utser en telefonansvarig som laddar hem vår app till sin telefon.
Och vips är tävlingen igång! Systemet har ytters få begränsningar och går lätt att anpassa efter gruppers egna önskemål om Teman, platser, tider etc.
kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om vilka möjligheter det har   100 Coins är vår första tävlingsform som i dagsläget finns tillgänglig i centrala Örnsköldsvik och centrala Umeå (fler orter är på gång). Här gäller det att samla ihop 100 poäng (Coins) på 100 minuter! Uppdragen består av allt från kluriga gåtor, fotouppgifter, frågor om staden, kändisar till kunskapsfrågor och samarbetsövningar. Alla svar registreras på er telefon, Instruktören håller koll på er under tävlingen och korar ett segrande lag vid återsamlingen.

Tidsåtgång: ca 2 timmar.

Välkomna!

Målgrupp

Företag, grupper, sällskap.

Kostnader

Skicka oss en intresseanmälan för mer information om pris!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om App & Go. Det är gratis och inte bindande!

Aktivator

Aktivator

Sedan 1997 har Aktivator arrangerat mer och mindre äventyrliga aktiviteter för grupper av alla slag. Firmafester, konferensgrupper, jubelarfirande, möhippor, svensexor, skolklasser, barnkalas mm. De flesta av våra aktiviteter är mobila och kan således arrangeras där ni önskar. Vi samarbetar i stort...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Aktivator

Kontaktuppgifter till Aktivator

Aktivator

Hörnäsvägen 87
89440 ÖVERHÖRNÄS

 Visa telefonnummer
www.aktivator.nu


Intresseanmälan

För att få mer information om App & Go, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för App & Go

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter