Visa aktivitet.se som: Mobil

Paintball

Aktivator
Umeå, Örnsköldsvik

Beskrivning


Välkommen till oss och spela paintball

Att spela paintball är ett mycket roligt sätt att träffa sina kompisar (speciellt för den som skjuter). Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning såsom skyddsmasker, Kamoflagekläder och såklart markören, själva vapnet. Är ni ett sällskap på över 16 personer arrangerar vi en turnering. Ibland har vi grupper på ca 100 personer.

Välj mellan tre olika banor i Örnsköldsvik, Genesmons arkeologiska friluftsmuseum, Gullvik eller Högland. I Umeå spelar vi på vår helt nya bana vid Gimonäs. Banorna är fulla av naturliga skyddsvärn men ni hittar även plank, travar med bildäck och ett och annat torn man kan skydda sej bakom.

Den vanligaste spelformen i paintball är "Capture the flag". I den spelformen gäller det att ta sej till motståndarlagets bas och ta deras flagga. Det finns även en hel del andra varianter man kan prova.

Paintball är även möjligt att arrangera på andra platser än våra banor, detta kräver dock lite förberedelser med skyddsnät osv. Säkerheten är viktigast av allt så våra instruktörer informerar före start hur allt går till! Utrustningen vi använder är helt ny sedan sommaren 2010.

Det finns även möjlighet att hyra utrustningar och spela på egen hand. Där finns även uppblåsbara skydsvärn för uthyrning.

Välkomna!

Målgrupp

Företag, sällskap, grupper.

Kostnader

För mer information och prisuppgifter, skicka en intresseanmälan!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Paintball. Det är gratis och inte bindande!

Aktivator

Sedan 1997 har Aktivator arrangerat mer och mindre äventyrliga aktiviteter för grupper av alla slag. Firmafester, konferensgrupper, jubelarfirande, möhippor, svensexor, skolklasser, barnkalas mm. De flesta av våra aktiviteter är mobila och kan således arrangeras där ni önskar. Vi samarbetar i stort...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Aktivator

Kontaktuppgifter till Aktivator

Aktivator

Hörnäsvägen 87
89440 ÖVERHÖRNÄS

 Visa telefonnummer
www.aktivator.nu


Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Paintball

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Paintball, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information