Visa aktivitet.se som: Mobil

Disco Inferno - Middagsaktivitet med glitter och fantastisk stämning

Aktiviteket by Active Minds AB
Gävle, Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm - Visa alla  
3 timmar

Beskrivning

Middagsaktivitet med Disco Inferno - Glädje och glitter utlovas

Disco Inferno - teambuilding  och middagsaktivitet med glädje och glitter utlovas

En otroligt stimulerande middagsaktivitet som bjuder på en atmosfär och på tävlingsmoment som verkligen entusiasmerar deltagarna.

En professionell DJ eller ett helt liveband står för underhållningen och konferencierskapet. Oavsett DJ eller liveband levereras en stimulerande återblick till sjuttio- och åttiotalens glittriga dansgolv.

Deltagarna utrustas med discoattribut, som peruker, fjäderboor och solglasögon och vi garanterar att minst 90% av deltagarna står och dansar redan efter 5 minuter…

Målgrupp

Teambuildande aktivitet som passar alla, 20-65 år. Lämpligt deltagarantal liveband från 40 pers, DJ-versionen från 25 pers

Kostnader

Pris erhålles vid förfrågan.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Disco Inferno - Middagsaktivitet med glitter och fantastisk stämning. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Annica Björklund
(5)
Ett event som utfördes proffsigt med genomtänkt rekvisita och bra underhållning. Fick verkligen igång alla direkt från start....Fullt ös till högtalarna stängdes av och kvällen tyvärr var till ända.
Björn Axén
(5)
Ett stort, stort tack för er fantastiska insats i lördags. Vi hade inte kunnat önska oss mer av dagen och kvällen. Vi och alla våra medarbetare är så nöjda med utfallet av Kick Offen och ett gladare gäng medarbetare får vi leta efter Vi är så nöjda och har er att tacka för att allt fungerade så bra och era roliga och kreativa idéer. Utan er ha...
Visa hela

Aktiviteket by Active Minds AB

Aktiviteket by Active Minds AB

Vi skapar unika konferensaktiviteter och möteskoncept som är engagerande, effektiva och roliga - Live Engagement helt enkelt!

På Aktiviteket (by Active Minds AB) vet vi att lyckade konferenser och möten skapas genom engagerade deltagare. Vi använder pedagogik, motivation och gamification för att hjälpa våra kunder att skapa starka team och kanske nå ut med företagsbudskap på sätt...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Aktiviteket by Active Minds AB

Kontaktuppgifter till Aktiviteket by Active Minds AB

Aktiviteket by Active Minds AB

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

 Visa telefonnummer
aktiviteket.se Gå till arrangörens hemsida


Intresseanmälan

För att få mer information om Disco Inferno - Middagsaktivitet med glitter och fantastisk stämning, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 86 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter