Visa aktivitet.se som: Mobil

Escape Old Town - Ett modernt sätt att uppleva Gamla stan

Aktiviteket by Active Minds AB
Stockholm
1,5 timmar

Beskrivning

Escape Gamla Stan Stockholm - Ett modernt sätt att uppleva Gamla stan via er Smartphone eller iPad. 

Du har kanske hört talas om Escape Rooms, en teambuilding-aktivitet där lag ska ta sig ut från ett låst rum genom att lösa ett antal uppgifter? Vi har tagit det hela ett steg längre och flyttat konceptet ut till Gamla stan i Stockholm.

Oavsett om ni är 2 eller 2000 personer, kommer ni att lösa kluriga uppgifter i Gamla stan omringat av en virtuell taggtråd. Uppgifterna finns markerade på vår app i er Smartphone eller iPad  (om ni är en företagsgrupp eller större privatsällskap erhåller ni iPads från oss) som är er spelplan och inkluderar alla Gamla stans sevärdheter så som exempelvis Stockholms slott, Västerlånggatan, Stortorget, Mårten Trotzigs gränd, Sankt Göran & Draken, Brända tomten och många fler. Escape Game - Old Town handlar om engagerande sightseeing och en spännande poängjakt och att sedan lyckas ta sig ut, med poängen i behåll.

Escape Gamla Stan StockholmEscape Gamla Stan 1

Nyckelstationer & tipsstationer
Uppdragen består av ca 25 stationer totalt i området/parken. Nyckelstationerna ger er lösningen på hur ni kan ta er ut. Svaren till dessa stationer noterar ni på Spelplanen, som då ger er positionen för den dolda öppningen i taggtråden. Om man inte lyckas lösa något nyckeluppdrag kan man ta sig till tipsstationerna och offra lite poäng på lösningstips.

Poängstationer
I Gamla Stan finns förutom de beskrivna stationstyperna ovan, även rena ”poängstationer”, som kan behandla något platsspecifikt (sightseeingaspekten) eller kanske en klurighet. Om uppgiften är svår ges högre poängbelöning.

När ni funnit vägen ut
De som lyckats ta sig ut genom taggtråden, dvs de som funnit hålet, får en bonuspoäng när de går genom ”öppningen”. De som inte lyckats finna denna öppning, får inte bonuspoängen och dessutom minuspoäng då de går genom "taggtråden".

Prisutdelning  
Om ni är en företagsgrupp eller ett större privatsällskap är vi på plats och genomför en prisceremoni med pokaler till vinnande lag. Om ni spelar med familjen eller i mindre grupperingar hamnar era resultat på vår webbplats där vi belönar personen på förstaplatsen varje månad.

Kontaka oss gärna!

Målgrupp

Sightseeing med engagemang och spänning som passar alla. Lämpligt deltagarantal är från 2 till 2000 pers.

Kostnader

PRISEXEMPEL från SEK 200,00 ex moms per spel för en Smartphone/iPad

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Escape Old Town - Ett modernt sätt att uppleva Gamla stan. Det är gratis och inte bindande!

Aktiviteket by Active Minds AB

Aktiviteket by Active Minds AB

Vi skapar unika konferensaktiviteter och möteskoncept som är engagerande, effektiva och roliga - Live Engagement helt enkelt!

På Aktiviteket (by Active Minds AB) vet vi att lyckade konferenser och möten skapas genom engagerade deltagare. Vi använder pedagogik, motivation och gamification för att hjälpa våra kunder att skapa starka team och kanske nå ut med företagsbudskap på sätt...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Aktiviteket by Active Minds AB

Kontaktuppgifter till Aktiviteket by Active Minds AB

Aktiviteket by Active Minds AB

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

 Visa telefonnummer
aktiviteket.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Escape Old Town - Ett modernt sätt att uppleva Gamla stan, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Escape Old Town - Ett modernt sätt att uppleva Gamla stan

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 85 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information