Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Get the Point – En engagerande iPadjakt

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 26 recensioner.

Catrin Zai, Diamond Power
(5)
Proffsigt, tydligt, väl fungerande utan frågetecken och väldigt roligt för deltagarna!
Ängelholms kommun
(5)
Super kul aktivitet som alla kan vara med på. Roligt att man själv kan vara med att "bygga" upp spelet. Vi spelade ca 1,5 tim det var en helt perfekt speltid. Trevligt och proffsigt bemötande. Rekommenderar detta starkt.
Varsego
(5)
Alla verkade väldigt nöjda över hela dagen och hade haft kul under aktiviteten! Vi är supernöjda! Och tack så jättemycket för allt fix och planerande! Hoppas vi ses igen och jag ska tipsa andra om det vi gjorde. Det var väldigt roligt!
Emilie
(5)
Väldigt proffsiga, trevliga och serviceminded. Aktiviteten var rolig och utmanande. Uppskattad av alla medarbetare och alla kunde delta efter egen förmåga.
SS&C Advent - L. Woods
(5)
The team activity was brilliant – Thank you for putting it together! They all appeared to have loved it and we got to the final venue on time J It was really high energy and team loved it!
Malin
(5)
Väldigt välorganiserad och trevlig
Monica
(5)
Anlitat ert företag i tre år, olika teamaktiviteter. Välorganiserat, uppluftande och fyller helt och hållet de behöv jag har haft för min medarbetargrupp. En kontakt -sen är ansvaret ert (dvs efter att ni fått input vad jag behöver), så bra. Tack, för i år igen. Jag återkommer garanterat.
Trans-Auto
(5)
Vi använde oss av Aktiviteket AB och deras aktivitet Get the Point under vårt 50 jubileum 2018 på Gotland. Deltagarna var från 23 till 75 år och aktiviteten var minst sagt uppskattad av hela spannet. Vår "spelledare" Tobias var otroligt engagerad och ledde oss väl igenom aktiviteten, var ute på spelplanen och pratade med lagen under hela aktiv...
Visa hela
Sony Music
(5)
Vill återigen tacka för förra veckan. Så proffsigt styrt och alla tyckte det var så roligt! Hoppas att vi kan hitta på något roligt snart igen!
Sandsbro skola
(5)
Tack så jättemycket för en härlig em. Alla var jättenöjda! Ska titta på bilderna och använda dem vid väl valda tillfällen under året. :)
Johanna
(4)
Fick en bra kontakt och det var lätt att boka/ utföra aktiviteten via Active Minds.
Moa E
(5)
Riktigt rolig med olika utmaningar, passar alla oavsett position på företaget och det fanns någon i varje grupp som kunde bistå. Otroligt kul!
Above Agency
(5)
It was a fantastic activity, I would say. Thanks a lot for the arrangements :)
Calix/Preciform
(5)
Tack själv!Det var en mycket trevlig aktivitet och alla var jättenöjda vad jag har hört idag! Kul! Tack för bilder och tabell!
Magdalena
(5)
Jag tyckte att det var en rolig aktivitet med stor variation på uppgifterna.
Linköpings kommun
(5)
Vi är mycket nöjda med gårdagen och vad jag har hört verkar mina kollegor också haft en rolig eftermiddag. Tack för ett mycket bra arrangemang!
Sanna Borenberg
(5)
35 taggade deltagare, strålande sol, 2 timmars kamp i centrala Växjö och superb ledning av Aktivitetet-Per! Bra teambildning och lagom nivå både på fysiska såväl som intellektuella utmaningar. Helt enkelt ett mycket lyckat, uppskattat och roligt event!
Mattias
(4)
Det var lagom moment av tävling utan att för den skull ha stress och hets med. Alla kunde vara med hela vägen, även vår höggravida kollega tog sig runt. Trevligt och välordnat. Rekommenderas.
Josefine
(5)
En otroligt bra aktivitet för både sammanhållning samt kreativitet. Väldigt proffesionella och bra bemötande. Kan varmt rekommendera detta för både arbetsaktiviteter samt privat!
Braås skola
(5)
Tack för gårdagens aktiviteter! Lärarna var super nöjda! Jag kommer säkert att vända mig till er för kommande aktiviteter!
Fasadglas AB
(5)
Tack för en professionell bemötande och välarrangerad aktivitet. Fick väldigt bra start på vår sommaravslutning tack vare Need 4 Speed. Över 60 av våra medarbetare deltog i aktiviteten och hade jätte kul. Tack Tobias, Per och Frida.
Mattias/Sandvik
(5)
Vi var ca 45personer, det var väldigt lätt arrangerat och arrangören skötte det väldigt snyggt. Väldigt bra grupp uppgift där alla fick bra möjligheter till teambuildning. Tekniken fungerade klockrent, frågorna var bra blandade. En del kluriga och en del enkla. Vi klarade oss precis undan ett regnoväder, kan vara bra att ha en back-up plan.
Lars
(5)
En uppskattad aktivitet som triggade igång ett bra sammarbete i gruppen.
Ulrica Olsson
(4)
Hej Det hade blivit en femma om alla lagens laptops hade fungerat vid start :) det var ett lag som hamnade lite på efterkälke. Bra teamaktivitet med mycket skratt, finurlighet, kluringar!
Försäkringskassan
(4)
Vi hade väldigt roligt och alla hade denna aktivitet som en av höjdpunkterna efter vår vistelse i Kosta. Hahaha vilka fantastiska bilder! :)
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information