Visa aktivitet.se som: Mobil

SpionAkademin - Succéaktivitet för teambuilding

Aktiviteter 360
Göteborg, Malmö, Rikstäckande, Stockholm
2 timmar

Beskrivning

Spionakademin

INTERAKTIV OCH KUL FÖRETAGSAKTIVITET

Kryptiska meddelanden, hemliga koder och spännande uppdrag – allt detta händer i vår stora nyhet: Spionakademin, framtagen för teambuilding med fokus på interaktivitet och kreativitet.

I lag om 4-5 personer kommer ni att utmanas i en rad olika uppdrag. Uppdragen består av foto- och videouppdrag, faktafrågor, tidsstyrda och platsspecifika uppdrag som utformats för att få laget att interagera tillsammans och använda sin kreativitet. Uppdragen ger olika poäng beroende på hur utmanande de är och varje lag väljer själva sin strategi.

Företagsaktiviteter

Aktiviteten startar med att en lagledare per lag laddar ner vår app direkt i sin mobiltelefon. Via vår interaktiva app som innehåller moderna funktioner som förstärkt verklighet (AR) och bildigenkänningsteknik (IR), live poänguppdatering och chat kommer deltagarna sedan att aktiveras och styras in i uppdragen.

GEOGRAFISK PLATS

Aktiviteten kan utföras inomhus eller utomhus, i city, vid en konferensanläggning eller i ett annat land. Har ni kollegor i andra städer eller länder kan dessa givetvis delta.

Önskar ni starta aktiviteten från en plats och avsluta på en annan, ex. i närheten av en restaurang fungerar det alldeles bra.

Under vinterhalvåret väljer många att utföra aktiviteten i anslutning till platser där deltagarna har möjlighet att värma sig, förslagsvis intill centrum/ gallerior.

UPPLÄGG FÖR SPIONAKADEMIN

Vår eventledare möter upp er vid överenskommen plats och går igenom upplägget.  Därefter skickar vi ut er på en spännande och rolig tid tillsammans med kollegor. Vid återsamling summerar vår eventledare uppdraget, visar upp extra roliga bidrag och utser vinnarna.
En garanterad succé med högt betyg bland våra företagskunder!

Som minne får ni sedan alla bilder och filmer som tagits under aktivitetens gång skickade till er. En garanterad succé med högt betyg bland våra företagskunder!
Hela 98,4% blev glatt överraskade! 

Målgrupp

ANTAL
6-2000 pers.

TID
Standard 120 min
Express 90 min

SPRÅK
Svenska eller engelska

PLATS
Valfri plats.
Inomhus eller utomhus

Video

Kostnader

Begär offert!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om SpionAkademin - Succéaktivitet för teambuilding. Det är gratis och inte bindande!

Aktiviteter 360

Aktiviteter 360

Företagsaktiviteter och teambuilding | Aktiviteter 360 

Vi är experter i skapandet av roliga och engagerande aktiviteter för grupper. Välj från våra färdiga koncept eller skräddarsy er egen aktivitet. Oavsett om ni är ute efter en kul aktivitet i samband med en middag eller om ni planerar för...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Aktiviteter 360

Kontaktuppgifter till Aktiviteter 360

Aktiviteter 360

Slottsbacken 8
Stockholm

 Visa telefonnummer
www.aktiviteter360.se


Recensioner

Fred
(5)
Vi körde spionakademin för 200 personer. Det var väldigt väldigt uppskattat bland personalen. Stort tack för det. / Fred (Telia)
Jeanette
(5)
Vi bokade denna aktivitet i Gamla Stan. Kan varmt rekommendera det för grupper som vill ha lite kul!
Intresseanmälan

För att få mer information om SpionAkademin - Succéaktivitet för teambuilding, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
SpionAkademin - Succéaktivitet för teambuilding
Recensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 10 recensioner
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information