3 rätters, klassisk italiensk matlagning hos Al Dente

Al Dente
Sammanfattning
Stockholm
3 timmar
Kommande starter
Stockholm
Enligt överenskommelse  
Enligt överenskommelse  

Beskrivning

Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket är en lite enklare matlagningsaktivitet som passar lika bra för både lunch och middag i samband med eller efter en konferensdag.

Tillsammans hinner ni laga förvånansvärt många härliga rätter på bara 3 trevliga timmar. Kanske en antipasto-buffé med härliga smårätter eller en ljuvligt doftande risotto. Eller varför inte stoppa er egen salsiccia eller baka färsk pasta, pasta fresca? Vi skräddarsyr en meny efter era önskemål! Ni avslutar matlagningen med att slå er ner runt vårt stora köksbord och avnjuta en äkta italiensk festmåltid.

Våra rustika italienska kök ligger i Vasastan, mitt i Stockholm. Följ med oss in i det italienska, genuina köket och känn dig som hemma. Benvenuti!

Intresserad? Skicka en intresseförfrågan så berättar vi mer.

Målgrupp

Vår Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket! är en matlagningsaktivitet som passar alla företag, stora som små! Träffa dina kollegor och spendera tid tillsammans!  

Aktiviteten lämpar sig som teambuilding, kick-off, avdelningsfest eller varför inte som AW aktivitet i samband med fredagsölen!  

Inga förkunskaper krävs, vi pratar svenska och engelska. 

Kostnader

Kostnader varierar beroende på den valda menyn, längd på aktiviteten och antal deltagare. Skicka gärna en förfråga till oss så återkommer vi med detaljerad offert och information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om 3 rätters, klassisk italiensk matlagning hos Al Dente. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 31 recensioner.

Christer
Magnus Lundell, Nordea

Vi hade en oerhört trevlig kväll med vårt team! 5 stjärnor för ALLT; service, "storytelling" och guidning, mysiga lokaler och fantastisk mat! Tack!!

Anders

Mycket trevligt, välordnat, familjärt och proffsigt på alla sätt. Vi var personer från olika länder och allt kördes på engelska. Mycket bra.

Al Dente

Team building med traditionell italiensk matlagning 

Kom med dina kollegor till oss på Al Dente och lär er laga italiensk mat från grunden i våra rustika och hemtrevliga kök. Tillsammans lagar ni en buffé av italienska rätter, ni stoppar egen salsiccia-korv, bakar färsk pasta och gör hemgjord gelato! Efter...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Kontaktuppgifter till Al Dente

Al Dente

Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

 Visa telefonnummer


Recensioner
Recensioner
(4,9)
Baseras på 31 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 449 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om 3 rätters, klassisk italiensk matlagning hos Al Dente, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information