Beskrivning

Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket är en lite enklare matlagningsaktivitet som passar lika bra för både lunch och middag i samband med eller efter en konferensdag.
Tillsammans hinner ni laga förvånansvärt många härliga rätter på bara 3 trevliga timmar. Kanske en antipasto-buffé med härliga smårätter eller en ljuvligt doftande risotto. Eller varför inte stoppa er egen salsiccia eller baka färsk pasta, pasta fresca? Vi skräddarsyr en meny efter era önskemål! Ni avslutar matlagningen med att slå er ner runt vårt stora köksbord och avnjuta en äkta italiensk festmåltid.
Våra rustika italienska kök ligger i Vasastan, mitt i Stockholm. Följ med oss in i det italienska, genuina köket och känn dig som hemma. Benvenuti!
Intresserad? Skicka en intresseförfrågan så berättar vi mer.
Kommande kursstarter
Målgrupp
Vår Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket! är en matlagningsaktivitet som passar alla företag, stora som små! Träffa dina kollegor och spendera tid tillsammans!
Aktiviteten lämpar sig som teambuilding, kick-off, avdelningsfest eller varför inte som AW aktivitet i samband med fredagsölen!
Inga förkunskaper krävs, vi pratar svenska och engelska.
Kostnader
Kostnader varierar beroende på den valda menyn, längd på aktiviteten och antal deltagare. Skicka gärna en förfråga till oss så återkommer vi med detaljerad offert och information.
Intresseanmälan
Recensioner
Snittbetyg: 4,9
Varm atmosfär och fantastik personal. Inte minst Salvatore. We Love!!! Maten blev utsökt!
Vi i arbetsgruppen hade en fantastiskt trevlig kväll tillsammans med Sal och det övriga gänget från Al Dente. Gemytligt, familjärt och avspänt. Det var ingen avancerad matlagnin...
Team building med traditionell italiensk matlagning
Kom med dina kollegor till oss på Al Dente och lär er laga italiensk mat från grunden i våra rustika och hemtrevliga kök. Tillsammans lagar ni en buffé av italienska rätter, ni stoppar egen salsiccia-korv, bakar färsk pasta och gör hemgjord gelato! Efter...
Det var en otroligt rolig kurs, och man fick jättebra tips på hur man lyckas få en riktigt bra pasta- pizza deg