Visa aktivitet.se som: Mobil

Familjematlagning

Al Dente
Stockholm
3,5 timmar

Beskrivning

   

Visst skulle det vara trevligt att bjuda hem dina vänner och laga mat, men det kan bli lite trångt i köket? Kom till oss istället! 

Samla flera generationer, sätt av några njutningsfulla lördagstimmar i vårt kök och låt det ta lite tid. Vi kan lova mat som passar alla åldrar, från läckra italienska smårätter, antipasti, ända till den härliga desserten. Minst 5 rätter lagar ni utan stress medan ni trivs tillsammans bland dofter och grytor. Sedan slår ni er ner runt vårt rustika köksbord och njut av allt gott ni har lagat - benvenuti!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Familjematlagning . Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Christer
(5)
Kimberley och hennes kolleger gav oss alla en fantastisk kväll i samband med att vår vän fyllde 60 år. Med deras hjälp förvandlades vi alla till otroligt bra kockar. Ingen stress men teamet såg hela tiden till att vi var i fas och fick tillräckligt med tid att äta tillsammans. Kan verkligen rekommenderas.
Mikael
(5)
Vi var tre generationer plus vänner som lagade mat ihop under bra och trivsam ledning. Alla var supernöjda och det var en verkligt mysig aktivitet att laga maten och sedan avnjuta den vid det trevligt uppdukade bordet. Vi kan verkligen rekommendera denna aktivitet i den familjära atmosfären!

Al Dente

Al Dente

Team building med italiensk matlagning

______________________________________________________________________ Hur lagar du mat hos Al Dente just nu under Covid-19 pandemi? Vi är full igång med nya tjänsten: Stanna hemma med Al Dente a casa – Team buildning-aktivitet live, online och på distans! Hemlevererade matlagningskurskassar inkluderade. Vi har öppet och fortsätter...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Kontaktuppgifter till Al Dente

Al Dente

Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

 Visa telefonnummer


Intresseanmälan

För att få mer information om Familjematlagning , fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 300 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter