Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Höstaktivitet - italiensk matlagning

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 49 recensioner.

Christoffer Zielfelt, Länsförsäkringar AB
(5)
Vi var hos Al Dente och hade en gemensam aktivitet med jobbet. Verkligen kul att laga mat från grunden. Härliga och inspirerande instruktörer. Alla var supernöjda
Caroline Sundh, Springtime Group
(5)
Hemtrevligt, gemytligt och gott!
Johan Fordal
(5)
Tack för att ni bidrog till ett fantastiskt avslut på vår teamdag. Alla var supernöjda och uppskattade den familjära miljön och att det är så kul att laga mat ihop. Oerhört proffsigt och tillmötesgående mottagande från första kontakt till avslutad aktivitet. Kan varmt rekommenderas för de som vill ha en aktivitet med kollegorna som alla kan vara...
Visa hela
Therese
(5)
Det blev en fantastiskt 50-års present till vår mamma! Hon fick känna sig som en italiensk matmor tillsammans med hela sin familj i köket. Maten blev väldigt god och nivån på rätterna passade oss perfekt. Tacksam för flexibilitet och förstående kring de glutenintoleranta, vegetarianer och veganer i familjen, rätterna anpassades på ett bra vis.
Rajni
(4)
Vi hade en fantastisk tid tillsammans och lagade vår egen mat tillsammans. Jag älskade paprika, brushcetta och chokladglassen. Det var jättegott
Lotta Molander
(5)
En rolig grej att göra med dina kompisar eller kollegor. Kunnig och inspirerande personal som tar hand om dig
Emelie
(5)
Vi var ett antal personer från vårt företag som hade som aktivitet att laga mat hos er. Vi är otroligt nöjda och väldigt bra anordnat från er sida och otroligt goda recept.
Helena S
(5)
Roligt, fartfyllt äventyr i det italienska köket, där du enkelt, tillsammans med dina kollegor trollar fram de mest delikata rätter, under vänlig handledning av italienska kockar. Sedan avnjuter ni tillsammans den härliga middagen efteråt! Detta var min andra gång, och jag är lika nöjd som förra gången. Mille Grazie Karin & Alessandra!
Annika Wrenkler
(5)
Vi hade en väldigt trevlig kväll med en fantastisk värdinna som hjälpte oss laga en mycket välkomponerad meny. Det var mycket uppskattat av alla:-)
Matilda
(5)
Genuin känsla, underbar mat och en mycket härlig helhetsupplevelse tillsammans med kollegorna.
Emma
(5)
Rikti kul. Känns så genuint och äkta att få stå inne i köket och förbereda massa god mat tillsammans med kollegor och kunnig personal på plats. Lokalerna är vackra och känns såsom jag föreställer mig hur ett äkta italiensk kök ser ut. Råvarorna är av hög kvalitet och det är kul att man kan köpa de med sig hem efteråt. Själv var ja med i Gelato-t...
Visa hela
Meredith
(5)
We were a group of 10 colleagues who wanted to take our collaboration to a new level. Cooking together in the Al Dente kitchen was such a fun way to get to know each other better and improve our teamwork. The class was the perfect mixture of laid back yet structured. The instructors were very helpful but not overbearing. We brought a few bottles...
Visa hela
Samantha Turner
(5)
Samantha med hennes kollegor gjorde att vi fick en fantastiskt kväll på Al Dente! Maten, atmosfären och lotsningen genom det italienska köket var exemplarisk med inslag av humor och kärlek . 5 stjärnor utan snack! :-)
ANNETTE VEDSMAND
(5)
Ni är fantastiska på att få en att känna sig som hemma, eller i alla fall som en riktigt god vän som är på besök ofta... :-)
Flora
(5)
Personalen är super trevlig, kompetent och hjälpsam! Vi hade jätte kul att laga en jätte god middag tilsammans i en mysig miljö. Kan varmt rekommendera!
Marcello
(5)
Mycket proffsigt upplägg! Trevlig personal, kunnig och underhållande "guide", mysig lokal och framförallt jättegod mat och dryck :-)
Ayda
(5)
Vi hade glädjen att ha vårt teambuilding-event här med ca 20 pers och var supernöjda med både val av aktivitet, kommunikationen innan och den utomordentliga servicen på plats!
Jayde
(5)
A fantastic place and activity for team building! We were 28 people and everyone enjoyed the experience immensely. Fantastic staff and fantastic food. I can highly recommend it!
Lily
(5)
Tusen tack för det bästa eventet som vi har haft på vårt IT företag! Från start till slut var Beata och Samanthas kundservice helt felfri! De hade snabbt svar på alla mina jobbiga frågor ner på detaljnivå och kunde hjälpa till med alla möjliga saker. De skräddarsydde vårt evenemang med att låta oss ca 40 kollegor ha vårt kontorsmöte i deras ...
Visa hela
Rosa Vitrera
(5)
Vi hade jättetrevligt hos er igår. Ni levererade precis som förra gången jag var hos er! Inte bara är det välorganiserat utan ni är även mycket omhändertagande och mycket trevliga.
Amanda
(5)
Tyckte det var jätte kul! Kändes som man fick åka iväg till Italien. Jätte god mat och bra coach!
Riccardino
(4)
Vi var ett ganska stort gäng som lagade mat tillsammans som avslutning på en halvdags konfererande. Miljön var hemlik och personalen var trevlig. Det var en familjär och retsam jargong där kursledaren hittade på smeknamn och gnabbades med oss deltagare som jag tänker mig att det kan vara i en italiensk storfamilj. Maten vi lagade var lagom svår ...
Visa hela
Viktoria
(5)
Trevlig personal som gjorde upplevelsen kul och personlig. Maten var mycket god och vi fick lära oss bra knep för att lyckas med den italienska matlagningen. En mycket bra och trevlig kväll!
Thomas Nygren
(5)
Vi på Mofab AB hade en superhärlig kväll när vi besökte Al Dente på Karlavägen och lagade mat tillsammans med deras trevliga instruktörer. Kvällen blev verkligen något utöver det vanliga och vi hade riktigt roligt tillsammans. Dessutom lärde vi oss nya saker och inte minst fick vi en riktigt god middag som avslutning. Rekommenderar den här ak...
Visa hela
Malin
(5)
Kan bara ge mina varmaste rekommendationer. Man blir inte besviken.
Recensionspolicy

Vill du lämna en recension om en aktivitet eller en arrangör på aktivitet.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta en aktivitet. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information