Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Italiensk matlagning 3 timmar - kul i köket!

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 21 recensioner.

Manuela
(5)
Vad ger man till kompisar som redan har allt och det de inte har kan de köpa själva? En upplevelse såklart. Och vad kan då vara bättre än att träffas och laga mat tillsammans, lära sig något nytt, äta tillsammans och ha en kanontrevlig kväll. Inte mycket som slår det! Al Dente fixade kvällen på ett fantastiskt trevligt sätt. Prestigelös...
Visa hela
Susanne
(5)
Rolig aktivitet för teamet med god matlagning. Blir väldigt trivsamt och lättsamt att laga mat tillsammans. Fick också höra intressanta saker om italiensk matlagning. Sen blev allt väldigt gott också.
JL
(5)
Vi var 10 personer från vårt företag som fick en helkväll med skratt, rolig och god matlagning, härliga tips och underbar miljö- som ett stort italiensk kök! Rekommenderas verkligen. Främjar verkligen gruppsammanhållning!
Caroline
(5)
En överraskande trevlig och god kväll! Tydlig, kompetent och härlig handledning av Samantha och hennes personal. Gott, rustikt, och trevligt!
Christina
(5)
Jättetrevligt och familjärt
P
(4)
God mat, trevlig personal, fin lokal! Med andra ord en toppenkväll. Även om allt var bra så tycker jag nog ändå att priset är lite väl högt för vad man får.
Isabelle
(4)
Tack för en supertrevlig kväll - fantastiska recept, härliga människor på plats som hjälpte oss att ordna en underbar italiensk middag vi till slut kunde avnjuta tillsammans. Rekommendera alla att göra detta tillsammans med sina kollegor för att inte bara lära sig laga goda, genuina italienska rätter - utan för att även ha en trevlig kväll och g...
Visa hela
Eva
(5)
Kul med aktiviteter som man gjorde 2 och 2 fast ändå tillsammans med andra. Jättebra rätter och jättegott resultat. Lagom mycket att göra själv mot vad som gjordes av de som arrangerade. Jättenöjd :)
Rasmus Andersson
(5)
Riktigt bra ledare, goda recept och enkelt att utföra.
Anna
(5)
Jätteroligt att laga mat tillsammans med vänner! Personalen på Al Dente är super proffsiga och tillmötesgående!
Roger
(5)
Mycket trevlig matlagningsaktivitet för vänner eller med jobbet. Supergod mat, bra guidning och mycket kunniga instruktörer. Rekommenderas å det varmaste.
Midroc
(5)
Snabb återkoppling vid bokning, väl bemötande på plats, mysig lokal, välplanerad meny, GOD meny och en underbart rolig och härlig kväll med kollegorna.
Ulrik
(5)
Fantastiskt trevligt & kunnig personal. Ett superbra event för team building eller privat sällskap.
Tomas
(5)
Trevlig kväll med matlagning uppskattat av både barn och vuxna
Sara
(5)
Väldigt härlig & familjär stämning, god mat & mysig miljö! Tjejerna som höll i det var också jätte trevliga :)
Angélica
(5)
På Al Dente får man ett fantastiskt bemötande i en hemtrevlig miljö! Tjejerna skapar en lättsam och trevlig stämning. Vi är supernöjda med vårt Alla hjärtans dagfirande med kursen Amore Mio och skulle mer än gärna göra om detta!
Ann Lindmark
(5)
Hej. Tack för en mycket trevlig och lärorik kurs. Vi tyckte att upplägget på kursen var mycket bra. Det vi fick lära oss kan man laga hemma. Vi fick också lära oss en del tips. Vi tyckte att hela vår grupp var mycket trevlig. Det var också bra att det fanns möjlighet för den som att handla hem italienska varor.
Susanne
(5)
En rolig kväll där hela teamet engagerades i lagom svår matlagning som resulterade till en härlig måltid. Mysig lokal och trevliga och engagerade "guider"... Ett team-event som varmt kan rekommenderas!
Pia
(5)
Jag och mitt barnbarn på 11 år anmälde oss till familjematlagning. Det blev en fantastiskt lördag eftermiddag. Nu ska vi bjuda vår familj på det vi lärt oss. Häftigt!
Emma
(5)
Tack AlDente för att ni gjorde vår höst kick-off så trevlig med utsökt mat!
Rebecca
(5)
Jag var med jobbet på denna aktivitet och det var väldigt trevligt. Lagom aktiverande och vi fick en bra sammanhållning. Maten blev fantastiskt god och det var kul att lära sig något nytt.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information