Visa aktivitet.se som: Mobil

Online festlig matlagning med jobbet - Dukat för fest

Al Dente
Sammanfattning
Distans, Rikstäckande
2,5 timmar
Kommande starter
Sverige
Enligt överenskommelse  
Distans
Enligt överenskommelse  

Beskrivning

Online festlig matlagning med jobbet - Dukat för fest

Krydda livet med en festlig matlagningskurs all’Italiana med kollegorna och en oförglömligt mysig kväll, hemma i ert eget kök där mat och goda viner går hand i hand. Perfekt teambuildingaktivitet eller våraktivitet med jobbet!

Vi lagar en 5-rätters festlig middag, från förrätt till efterrätt. Inga förkunskaper behövs för denna kurs. Vi lär oss exempelvis hemligheten bakom den perfekta pasta alla norcina, med Karljohansvamp, salsiccia och en rejäl dos av parmesan eller en perfekt krämig risotto med sparris. Pollo alla ligure, en kycklingrätt med soltorkade tomater, vitlök, vitt vin, rosmarin och parmesan. Vi avslutar också med en pistage – och citrontiramisú. Menyn ändras efter säsong och efter vilka färska råvaror som är bäst just nu.

Vi anpassar gärna menyn till vegetarianer, veganer samt för olika allergier.

Vi vägleder er live och online från Al Dente's matstudio som återskapar riktiga italienska hemmamiljöer, så med andra ord, är vi alla hemma! Om ni önskar dricka vin tar vi gärna fram en vinlista.

Intresserad? Skicka en intresseförfrågan så berättar vi mer.

Målgrupp

Vår Online festlig matlagning med jobbet - Dukat för fest är en matlagningsaktivitet som passar alla företag, stora som små, i hela Sverige och även utomlands!  

Aktiviteten lämpar sig som team building aktivitet på distans, fest online, kick-off, avdelningsfest eller varför inte som AW aktivitet i samband med fredagsölen! Inga förkunskaper krävs, vi pratar svenska och engelska. 

Kostnader

Kostnader varierar beroende på den valda menyn, längd på aktiviteten och antal deltagare. Skicka gärna en förfråga till oss så återkommer vi med detaljerad offert och information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Online festlig matlagning med jobbet - Dukat för fest. Det är gratis och inte bindande!

Al Dente

Team building med traditionell italiensk matlagning 

Kom med dina kollegor till oss på Al Dente och lär er laga italiensk mat från grunden i våra rustika och hemtrevliga kök. Tillsammans lagar ni en buffé av italienska rätter, ni stoppar egen salsiccia-korv, bakar färsk pasta och gör hemgjord gelato! Efter...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Kontaktuppgifter till Al Dente

Al Dente

Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

 Visa telefonnummer


Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Online festlig matlagning med jobbet - Dukat för fest

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 351 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Online festlig matlagning med jobbet - Dukat för fest, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information