Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Al Dente

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 289 recensioner.

Marie Blomberg, KGK
(5)
Varmt tack för en fantastisk kväll tillsammans med våra kunder hos er på Al Dente! Det blev mycket lyckat, en avslappnad och glädjefull social aktivitet, det kändes verkligen att alla kände sig glada på vägen hem. Mitt intryck av Al Dente blev väldigt positivt från första kontakttillfället hela vägen till det lyckade genomförandet. Just det...
Visa hela
Anna
(5)
Perfekta aktiviteten med kollegorna.
Christoffer Zielfelt, Länsförsäkringar AB
(5)
Vi var hos Al Dente och hade en gemensam aktivitet med jobbet. Verkligen kul att laga mat från grunden. Härliga och inspirerande instruktörer. Alla var supernöjda
Caroline Sundh, Springtime Group
(5)
Hemtrevligt, gemytligt och gott!
isabella råhlen
(5)
Bra!
Maria von Sterneck, Jurek
(5)
Mycket trevligt upplägg med "lagom" tid i köket. Personalen var supertrevliga och hjälpsamma. Kan varmt rekommendera som en aktivitet med arbetskollegor.
Johanna Josson
(5)
En lyckad aktivitet och vi inom gruppen var jättenöjd. Proffsigt, trevlig atmosfär, fantastiskt bemötande och maten var i toppklass. Rekommenderar varmt ett besök hos Al Dente.
Violeta Saric Solna stad
(5)
Helt otrolig upplevelse. Vi är en förskoleenhet som var på Aldante för matlagningskurs i teambuildningssyfte. Personalen var väldigt professionella. Och maten var jättegod. Varmt rekommenderas.
Johan Fordal
(5)
Tack för att ni bidrog till ett fantastiskt avslut på vår teamdag. Alla var supernöjda och uppskattade den familjära miljön och att det är så kul att laga mat ihop. Oerhört proffsigt och tillmötesgående mottagande från första kontakt till avslutad aktivitet. Kan varmt rekommenderas för de som vill ha en aktivitet med kollegorna som alla kan vara...
Visa hela
Elisabetta Rosso
(5)
Vi anordnade en teambuilding med vårt och kundens- team, vilken otrolig trevlig kväll!! Vi alla hade det jättekul och fick utveckla våra team skills tillsammans. Väldigt perfekt - och självklart super bra mat!!! Instruktörerna var väldigt roliga, hjälpsamma och professionella hela tiden! Rekommenderar varmt!
Linnea T
(5)
Jättevarm och trevlig personal! Fantastiskt god mat som man lagar tillsammans i en mysig och hemmatrevlig lokal - en perfekt aktivitet för möhippan. Tack!
Ronnie Lund
(5)
Väldigt trevligt att få laga och äta tiktigt gott! Kunnig personal och trevligt Värt ett besök.
Jessie Thorslund, SOBI
(5)
Ett jättetrevligt, mysigt och rustikt ställe där god mat för alla smaker lagades tillsammans. En perfekt aktivitet för arbetskamraterna!
Joakim von Scheele
(5)
Väldigt trevligt och, inte minst, gott! Kul att få göra lite mer avancerade rätter tillsammans, utan att det blev oöverkomligt svårt, tack vare kunnig personal. Prisnivåerna kanske lite mer anpassade för företagsevenemang än privat tillställning, dock. Jättekul att både laga och sen äta upp maten man lagat tillsammans.
Hjalmar
(5)
Jättekul födelsedagstillställning där vi lagade mat och socialiserade som en enda stor familj. Stor värme och omtänksamhet och otroligt uppskattat av alla. Tack!
Malin
(5)
Jättebra arrangerat. Mycket trevligt och mycket gott. Otroligt mysig lokal men mycket hemma-hos-känsla!
Therese
(5)
Det blev en fantastiskt 50-års present till vår mamma! Hon fick känna sig som en italiensk matmor tillsammans med hela sin familj i köket. Maten blev väldigt god och nivån på rätterna passade oss perfekt. Tacksam för flexibilitet och förstående kring de glutenintoleranta, vegetarianer och veganer i familjen, rätterna anpassades på ett bra vis.
Cattis
(5)
Vi hade en fantastisk kväll med otroligt god mat i en supermysig och familjär miljö. Mycket bra som teambuilding men jag skulle även gärna göra om det med min familj. Stort tack hela gänget på Al Dente !
-
(5)
Otroligt roliga aktiviteter där rummet fylldes av aktivitet, glada konversationer och skratt (även om pastamakandet kanske tog lite väl lång tid då vissa kollegor tappade sugen mot slutet). Mest cred går till personalen som hade en perfekt avvägning där det var tydligt att de ställde krav på att vi skulle göra ett bra jobb lika mycket som de...
Visa hela
Rajni
(4)
Vi hade en fantastisk tid tillsammans och lagade vår egen mat tillsammans. Jag älskade paprika, brushcetta och chokladglassen. Det var jättegott
Manuela
(5)
Vad ger man till kompisar som redan har allt och det de inte har kan de köpa själva? En upplevelse såklart. Och vad kan då vara bättre än att träffas och laga mat tillsammans, lära sig något nytt, äta tillsammans och ha en kanontrevlig kväll. Inte mycket som slår det! Al Dente fixade kvällen på ett fantastiskt trevligt sätt. Prestigelös...
Visa hela
Susanne
(5)
Rolig aktivitet för teamet med god matlagning. Blir väldigt trivsamt och lättsamt att laga mat tillsammans. Fick också höra intressanta saker om italiensk matlagning. Sen blev allt väldigt gott också.
Britt-Marie Sewallius Solar Sverige AB
(4)
En mycket omtyckt aktivitet utav kunder och leverantörer. Både lärande och mycket gott
Håkan Hansson
(5)
Vi vill tacka Samantha med personal för en oförglömlig kväll. Fantastisk meny och resultaten ännu bättre. Svårt att tänka mig en bättre aktivitet och teambuilding än detta. Kan varmt rekommenderas. Projektledarna på Åtta45 Tryckeri AB Håkan
Lotta Molander
(5)
En rolig grej att göra med dina kompisar eller kollegor. Kunnig och inspirerande personal som tar hand om dig
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information