Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Al Dente

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 282 recensioner.

Violeta Saric Solna stad
(5)
Helt otrolig upplevelse. Vi är en förskoleenhet som var på Aldante för matlagningskurs i teambuildningssyfte. Personalen var väldigt professionella. Och maten var jättegod. Varmt rekommenderas.
Johan Fordal
(5)
Tack för att ni bidrog till ett fantastiskt avslut på vår teamdag. Alla var supernöjda och uppskattade den familjära miljön och att det är så kul att laga mat ihop. Oerhört proffsigt och tillmötesgående mottagande från första kontakt till avslutad aktivitet. Kan varmt rekommenderas för de som vill ha en aktivitet med kollegorna som alla kan vara...
Visa hela
Elisabetta Rosso
(5)
Vi anordnade en teambuilding med vårt och kundens- team, vilken otrolig trevlig kväll!! Vi alla hade det jättekul och fick utveckla våra team skills tillsammans. Väldigt perfekt - och självklart super bra mat!!! Instruktörerna var väldigt roliga, hjälpsamma och professionella hela tiden! Rekommenderar varmt!
Linnea T
(5)
Jättevarm och trevlig personal! Fantastiskt god mat som man lagar tillsammans i en mysig och hemmatrevlig lokal - en perfekt aktivitet för möhippan. Tack!
Ronnie Lund
(5)
Väldigt trevligt att få laga och äta tiktigt gott! Kunnig personal och trevligt Värt ett besök.
Jessie Thorslund, SOBI
(5)
Ett jättetrevligt, mysigt och rustikt ställe där god mat för alla smaker lagades tillsammans. En perfekt aktivitet för arbetskamraterna!
Joakim von Scheele
(5)
Väldigt trevligt och, inte minst, gott! Kul att få göra lite mer avancerade rätter tillsammans, utan att det blev oöverkomligt svårt, tack vare kunnig personal. Prisnivåerna kanske lite mer anpassade för företagsevenemang än privat tillställning, dock. Jättekul att både laga och sen äta upp maten man lagat tillsammans.
Hjalmar
(5)
Jättekul födelsedagstillställning där vi lagade mat och socialiserade som en enda stor familj. Stor värme och omtänksamhet och otroligt uppskattat av alla. Tack!
Malin
(5)
Jättebra arrangerat. Mycket trevligt och mycket gott. Otroligt mysig lokal men mycket hemma-hos-känsla!
Therese
(5)
Det blev en fantastiskt 50-års present till vår mamma! Hon fick känna sig som en italiensk matmor tillsammans med hela sin familj i köket. Maten blev väldigt god och nivån på rätterna passade oss perfekt. Tacksam för flexibilitet och förstående kring de glutenintoleranta, vegetarianer och veganer i familjen, rätterna anpassades på ett bra vis.
Cattis
(5)
Vi hade en fantastisk kväll med otroligt god mat i en supermysig och familjär miljö. Mycket bra som teambuilding men jag skulle även gärna göra om det med min familj. Stort tack hela gänget på Al Dente !
-
(5)
Otroligt roliga aktiviteter där rummet fylldes av aktivitet, glada konversationer och skratt (även om pastamakandet kanske tog lite väl lång tid då vissa kollegor tappade sugen mot slutet). Mest cred går till personalen som hade en perfekt avvägning där det var tydligt att de ställde krav på att vi skulle göra ett bra jobb lika mycket som de...
Visa hela
Rajni
(4)
Vi hade en fantastisk tid tillsammans och lagade vår egen mat tillsammans. Jag älskade paprika, brushcetta och chokladglassen. Det var jättegott
Manuela
(5)
Vad ger man till kompisar som redan har allt och det de inte har kan de köpa själva? En upplevelse såklart. Och vad kan då vara bättre än att träffas och laga mat tillsammans, lära sig något nytt, äta tillsammans och ha en kanontrevlig kväll. Inte mycket som slår det! Al Dente fixade kvällen på ett fantastiskt trevligt sätt. Prestigelös...
Visa hela
Susanne
(5)
Rolig aktivitet för teamet med god matlagning. Blir väldigt trivsamt och lättsamt att laga mat tillsammans. Fick också höra intressanta saker om italiensk matlagning. Sen blev allt väldigt gott också.
Britt-Marie Sewallius Solar Sverige AB
(4)
En mycket omtyckt aktivitet utav kunder och leverantörer. Både lärande och mycket gott
Håkan Hansson
(5)
Vi vill tacka Samantha med personal för en oförglömlig kväll. Fantastisk meny och resultaten ännu bättre. Svårt att tänka mig en bättre aktivitet och teambuilding än detta. Kan varmt rekommenderas. Projektledarna på Åtta45 Tryckeri AB Håkan
Lotta Molander
(5)
En rolig grej att göra med dina kompisar eller kollegor. Kunnig och inspirerande personal som tar hand om dig
Tintin Löfdahl
(5)
Vi var 15 personer från ålder 21 och uppåt med olika fallenhet för matlagning som jag bjudit in för ett födelsedagsevenemang. Vi var alla rörande eniga om hur väl det fungerade med själva matlagningen och timingen av när rätterna skulle vara färdiga. Vi hade hela 7 rätter inklusive efterrätten och vi hade gott om tid att äta och umgås kring mate...
Visa hela
JL
(5)
Vi var 10 personer från vårt företag som fick en helkväll med skratt, rolig och god matlagning, härliga tips och underbar miljö- som ett stort italiensk kök! Rekommenderas verkligen. Främjar verkligen gruppsammanhållning!
Emelie
(5)
Vi var ett antal personer från vårt företag som hade som aktivitet att laga mat hos er. Vi är otroligt nöjda och väldigt bra anordnat från er sida och otroligt goda recept.
Tove
(5)
Vi hade en fantastisk kväll med projektgruppen på 12 personer. Fin miljö, härliga dofter och fantastiska, italienska kvinnor som styrde oss i rätt riktning. Att sedan få sitta tillsammans kring ett och samma bord och njuta av det vi lagat var ett perfekt slut på kvällen. I Utvecklingssynpunkt skulle det vara perfekt med någon slags bar/cafe i ...
Visa hela
Yvonne Biberg
(5)
Mycket trevlig kväll med trevlig personal och familjär stämning :-) God mat som vi dessutom gjort själva, med er trevliga och proffsiga hjälp. Många skratt, goda smaker och ibland lite italienska ord och gester. Kommer absolut, och har redan, rekommendera detta. Stort TACK för en alltigenom perfekt kväll hos er på Roslagsgatan
Louise Johansson
(5)
Fantastiskt mysig lokal som var noga förberedd för att ge oss bästa förutsättningar för en lyckad kväll. Vilken kväll det blev sedan! Bra recept och en bra kursledare gjorde att vi själva blev förbluffade över den mat vi åstadkommit! Vi gick hem mätta och nöjda!!
Helena S
(5)
Roligt, fartfyllt äventyr i det italienska köket, där du enkelt, tillsammans med dina kollegor trollar fram de mest delikata rätter, under vänlig handledning av italienska kockar. Sedan avnjuter ni tillsammans den härliga middagen efteråt! Detta var min andra gång, och jag är lika nöjd som förra gången. Mille Grazie Karin & Alessandra!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information