Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Al Dente

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 315 recensioner.

Emma Adlercreutz, Barnläkargruppen Sparta
(5)
Det var så kul, speciellt att få lära sig att göra pasta från grunden. Maten var enkel men supergod. Kan verkligen rekommendera detta!
Ulrika Hall
(5)
Härlig och gästvänlig atmosfär i köket med mycket vänlig och kunnig personal från er. matlagningen var glädjefylld med jätte god middag som avslutning. Det kändes roligt och avslappnat hos er samtidigt som det var rent och snyggt med Corona avstånd, munskydd och handsprit.
Paula
(5)
Vänligt bemötande, rolig matlagning, god mat och härlig miljö, som att befinna sig i Italien för en kväll! Hela familjen uppskattade det!
Charlotte Trägårdh
(5)
Vi blev så varmt mottagna och lagade den underbaraste maten man kan tänka sig! Så pedagogiskt, inspirerande och framför allt så roligt att kunna laga mat tillsammans i ett stort kök! Många glada skratt och så mycket användbara tips till RIKTIG italiensk god mat!!! Nu får fler i familjen se till att fylla år så vi syns igen!
Glassfantast
(5)
En härlig dag i köket med väldigt "gott resultat". Mycket trevlig och inspirerande personal!
Far och dotter evenemang
(5)
Grymt bra ordnat med jättegoa ledare. Proffsigt, trevligt och supergott👍🏼
Kjärstin Winblad
(5)
En mycket bra upplagd kväll och aktivitet.
Alexander Hjelmqwist
(5)
Mysig atmosfär och genuin italiensk stämning. Al Dente är super-professionella och tillmötesgående både inför och under er kväll. Flexibla och noggranna att upplevelsen blir som Ni vill ha den med en smak av hela det italienska landskapet från norr till syd. Tack för en riktigt trevlig kväll!
Familjen Winberg
(5)
Vi hade en jättehärlig och rolig eftermiddag på Al Dente och inspirerades av det italienska köket som blev ett fint återknytande till bröllopsfesten för Anders och Sarah i Piemonte för vi åt och delvis lagade härlig italiensk mat. Trevlig, positiv och inspirerande ledning av personalen på Al Dente. Tack för det!
Lena Lindgren
(5)
En rakt igenom proffsig , varm och härlig kväll med roliga recept med utmärkta råvaror och kombinationer. Tusen tack !
Pia
(5)
Jag firade min 60-årsdag med familj och vänner och det blev precis en så härlig kväll som jag önskat. Man gör något kul tillsammans, kan gå runt och prata och umgås med alla, laga lite ovanligare rätter som jag bett om och slutligen sitta vid ett fint bord där man kunde tala med alla. Personalen var jättetrevlig och duktiga instruktörer, stämnin...
Visa hela
Jenny
(5)
Toppen Service och väldigt hjälpsamma! Bra upplägg för kvällen och inte all för komplicerad matlagning. Bra anpassat för ett sällskap på 25 personer.
Helen m familj
(5)
Toppenkväll för andra gången Trevliga tjejer som guidade oss Mysig lokal Vi kommer en tredje gång
Hanna Liedberg NCC
(5)
Andra året vi är hos Aldente och vi är alltid lika nöjda. Personalen är fantastiskt vänlig och engagerad. Hjälper till när det behövs och diskar undan för att det ska vara rent hela tiden. Uppskattat även av deltagarna som var med! Mysig inredning och fina råvaror.
Christian
(5)
Vi hade en väldig rolig tid, lagade jättegod mat och hade det super trevlig.
Jessica
(5)
Vi var 4 personer (2 vuxna och 2 barn åldern 11 och 13 år) som gjorde italiensk glass på sambons 40-årsdag. Det blev en riktigt lyckad aktivitet! Kursledaren var engagerad, genuin, glad och pepp. Glassen blev magiskt god och ett stort plus att man fick äta en lite apertivo medans glassen stod i maskinerna.
Christer
(5)
Kimberley och hennes kolleger gav oss alla en fantastisk kväll i samband med att vår vän fyllde 60 år. Med deras hjälp förvandlades vi alla till otroligt bra kockar. Ingen stress men teamet såg hela tiden till att vi var i fas och fick tillräckligt med tid att äta tillsammans. Kan verkligen rekommenderas.
Jill, HusmanHagberg Värmdö
(5)
Vi var på Al Dente som en aktivitet med jobbet. Så roligt, trevligt och gott. Underbar personal som tog väl hand om oss och vilka goda smaker. Rekommenderas varmt!
Cecilia Karlström
(5)
Vi var ett ganska stort sällskap på 30 personer men det fungerade alldeles utmärkt att få plats och alla fick olika uppgifter. Tillsammans lagade vi färsk pasta och en rad goda tillbehör och glass som vi sen avnjöt. Väldigt trevligt och tillmötesgående bemötande av alla i personalen. Kan varmt rekommendera detta som en företagsaktivitet eller ti...
Visa hela
Lina W
(5)
Väldigt rolig teambuildning aktivitet med kollegor. Dessutom blir slutresultatet en helt fantastisk italiensk middag. Kan inte bli bättre! Andra gången vi är på Al dente och samma härliga bemötande som alltid! Stort tack för en härligt kväll!
Madeleine
(5)
Vi var 20 personer från företaget som besökte Al Dente för lite team-building. Vi hade en toppenkväll med god mat. Personalen på Al Dente var jättehjälpsamma och trevliga. Alla i teamet verkade supernöjda med kvällen.
Mikael
(5)
Vi var tre generationer plus vänner som lagade mat ihop under bra och trivsam ledning. Alla var supernöjda och det var en verkligt mysig aktivitet att laga maten och sedan avnjuta den vid det trevligt uppdukade bordet. Vi kan verkligen rekommendera denna aktivitet i den familjära atmosfären!
Eva Wretenlind
(5)
Väldigt trevlig och rolig aktivitet! Personalen från Al Dente var väldigt tillmötesgående och kom med många bra tips och råd. Råvarorna var fantastiska och så vackert uppdukade. Maten smakade gudomligt - våra varmaste rekommendatioer får detta ställe!
Sussi, Intertek Semko AB
(5)
Vi var 23 personer som var lagom skeptiska till vad vi skulle få vara med om. Men blev en total wow upplevelse för oss alla. Otroligt trevligt upplägg på kvällen, fantastiska råvaror, bra personal och resultatet blev såå gott. Rekommenderar verkligen hela konceptet.
Anna Ekström
(5)
Oerhört kul och glädjefylld övning som resulterade både i fantastiskt god mat, fina recept att ta med hem och bekantskapen med hela Al Dente. Al Dente var proffsiga och spred energi och glädje. Stort tack!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information