Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Al Dente

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 298 recensioner.

Cecilia Karlström
(5)
Vi var ett ganska stort sällskap på 30 personer men det fungerade alldeles utmärkt att få plats och alla fick olika uppgifter. Tillsammans lagade vi färsk pasta och en rad goda tillbehör och glass som vi sen avnjöt. Väldigt trevligt och tillmötesgående bemötande av alla i personalen. Kan varmt rekommendera detta som en företagsaktivitet eller ti...
Visa hela
Lina W
(5)
Väldigt rolig teambuildning aktivitet med kollegor. Dessutom blir slutresultatet en helt fantastisk italiensk middag. Kan inte bli bättre! Andra gången vi är på Al dente och samma härliga bemötande som alltid! Stort tack för en härligt kväll!
Madeleine
(5)
Vi var 20 personer från företaget som besökte Al Dente för lite team-building. Vi hade en toppenkväll med god mat. Personalen på Al Dente var jättehjälpsamma och trevliga. Alla i teamet verkade supernöjda med kvällen.
Mikael
(5)
Vi var tre generationer plus vänner som lagade mat ihop under bra och trivsam ledning. Alla var supernöjda och det var en verkligt mysig aktivitet att laga maten och sedan avnjuta den vid det trevligt uppdukade bordet. Vi kan verkligen rekommendera denna aktivitet i den familjära atmosfären!
Eva Wretenlind
(5)
Väldigt trevlig och rolig aktivitet! Personalen från Al Dente var väldigt tillmötesgående och kom med många bra tips och råd. Råvarorna var fantastiska och så vackert uppdukade. Maten smakade gudomligt - våra varmaste rekommendatioer får detta ställe!
Sussi, Intertek Semko AB
(5)
Vi var 23 personer som var lagom skeptiska till vad vi skulle få vara med om. Men blev en total wow upplevelse för oss alla. Otroligt trevligt upplägg på kvällen, fantastiska råvaror, bra personal och resultatet blev såå gott. Rekommenderar verkligen hela konceptet.
Anna Ekström
(5)
Oerhört kul och glädjefylld övning som resulterade både i fantastiskt god mat, fina recept att ta med hem och bekantskapen med hela Al Dente. Al Dente var proffsiga och spred energi och glädje. Stort tack!
Jens Lundvall, HiQ
(5)
Alla 20 personer tyckte att det var jättekul och alla var lite förvånade över att rätterna som kollegorna hade lagat blev så goda :)
Föreningen Norra Ölands damer
(5)
Vi är 16 damer från Öland som alltid träffas i Stockholm första helgen i november. Att laga mat tillsammans var en ny upplevelse. Tack vare det proffsiga mottagandet, instruktörerna och mycket goda italienska rätter blev den oförglömlig. Stort tack till Al Dente.
Marie Blomberg, KGK
(5)
Varmt tack för en fantastisk kväll tillsammans med våra kunder hos er på Al Dente! Det blev mycket lyckat, en avslappnad och glädjefull social aktivitet, det kändes verkligen att alla kände sig glada på vägen hem. Mitt intryck av Al Dente blev väldigt positivt från första kontakttillfället hela vägen till det lyckade genomförandet. Just det...
Visa hela
Anna
(5)
Perfekta aktiviteten med kollegorna.
Christoffer Zielfelt, Länsförsäkringar AB
(5)
Vi var hos Al Dente och hade en gemensam aktivitet med jobbet. Verkligen kul att laga mat från grunden. Härliga och inspirerande instruktörer. Alla var supernöjda
Caroline Sundh, Springtime Group
(5)
Hemtrevligt, gemytligt och gott!
isabella råhlen
(5)
Bra!
Maria von Sterneck, Jurek
(5)
Mycket trevligt upplägg med "lagom" tid i köket. Personalen var supertrevliga och hjälpsamma. Kan varmt rekommendera som en aktivitet med arbetskollegor.
Johanna Josson
(5)
En lyckad aktivitet och vi inom gruppen var jättenöjd. Proffsigt, trevlig atmosfär, fantastiskt bemötande och maten var i toppklass. Rekommenderar varmt ett besök hos Al Dente.
Violeta Saric Solna stad
(5)
Helt otrolig upplevelse. Vi är en förskoleenhet som var på Aldante för matlagningskurs i teambuildningssyfte. Personalen var väldigt professionella. Och maten var jättegod. Varmt rekommenderas.
Johan Fordal
(5)
Tack för att ni bidrog till ett fantastiskt avslut på vår teamdag. Alla var supernöjda och uppskattade den familjära miljön och att det är så kul att laga mat ihop. Oerhört proffsigt och tillmötesgående mottagande från första kontakt till avslutad aktivitet. Kan varmt rekommenderas för de som vill ha en aktivitet med kollegorna som alla kan vara...
Visa hela
Elisabetta Rosso
(5)
Vi anordnade en teambuilding med vårt och kundens- team, vilken otrolig trevlig kväll!! Vi alla hade det jättekul och fick utveckla våra team skills tillsammans. Väldigt perfekt - och självklart super bra mat!!! Instruktörerna var väldigt roliga, hjälpsamma och professionella hela tiden! Rekommenderar varmt!
Linnea T
(5)
Jättevarm och trevlig personal! Fantastiskt god mat som man lagar tillsammans i en mysig och hemmatrevlig lokal - en perfekt aktivitet för möhippan. Tack!
Ronnie Lund
(5)
Väldigt trevligt att få laga och äta tiktigt gott! Kunnig personal och trevligt Värt ett besök.
Jessie Thorslund, SOBI
(5)
Ett jättetrevligt, mysigt och rustikt ställe där god mat för alla smaker lagades tillsammans. En perfekt aktivitet för arbetskamraterna!
Joakim von Scheele
(5)
Väldigt trevligt och, inte minst, gott! Kul att få göra lite mer avancerade rätter tillsammans, utan att det blev oöverkomligt svårt, tack vare kunnig personal. Prisnivåerna kanske lite mer anpassade för företagsevenemang än privat tillställning, dock. Jättekul att både laga och sen äta upp maten man lagat tillsammans.
Hjalmar
(5)
Jättekul födelsedagstillställning där vi lagade mat och socialiserade som en enda stor familj. Stor värme och omtänksamhet och otroligt uppskattat av alla. Tack!
Malin
(5)
Jättebra arrangerat. Mycket trevligt och mycket gott. Otroligt mysig lokal men mycket hemma-hos-känsla!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information