Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Al Dente

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 390 recensioner.

Lisa Forsberg
Vi hade en jättehärlig kväll hos Al Dente. Avslappnat och mysigt upplägg, lagom nivå på matlagningen med tid att umgås. Och maten blev underbart god! Stort tack för en mycket uppskattad aktivitet!
Ingela
Underbar aktivitet med kollegorna som senare resulterade i en fantastik middag. Detta kan jag varmt rekommendera!
Tina
Så välordnat och på en lagom nivå så vi även hann att umgås med varandra. Lägg sen till att maten var otroligt god. ...och glassen kommer ingen av oss glömma. En perfekt kväll!
Tamia
Matlagningsinspiration och jättefin personal! Väldigt trevlig upplevelse som inspirerade att laga nya saker och bra teambuilding.
Cecilia
Vilken fantastisk kväll vi hade med er. God mat, härlig personal och ett otroligt engagemang bland alla deltagare!! Vi komemr gärna tillbaka!
Carl, Finance Recruitment
Fantastiskt god mat och supertrevlig personal. Kan verkligen rekommendera Al Dente och deras personal för företagsaktivitet. Väldigt uppskattat av alla deltagare.
Elin
Hade en fantastisk kväll hos Al dente med grymt god mat och rolig matlagning! Andra gången jag besöker al dente. Rekommenderas varmt!!!
Marie Blomberg, KGK
Vårt företag har vid fyra olika tillfällen bokat aktiviteten" Italiensk matlagning för företag - 5 rätter". Första gången tillsammans med kunder blev så lyckad att vi valt att göra detta vid ytterligare tre olika tillfällen som en team building aktivitet för olika avdelningar inom företaget. Stämningen blir fantastisk med en äkta och genuin he...
Visa hela
Irene Arrehed
Det blev en succé eftermiddag till tidig kväll. Vi var 9 stycken som samsades i det italienska köket med en trevlig Italiensk "kock". Allt var trevligt framfört och fina råvaror. Roligt att få baka pastan och äta densamme. Helt enkelt en toppen fest. I glada vänners lag är allt roligt. Vi skulle gärna ha suttit kvar en stund till men vi har förs...
Visa hela
Clara
Wow! Mysigt ställe med härlig italiensk känsla. Trevlig personal som bjöd på sig själva och hjälpte oss igenom matlagningskursen. Något litet utrymme om man blir många men smidigt att få ta med sig egen dryck och uppskattat att allt är förberett vid start!
Mats
(5)
Proffsigt och hur kul som helst
Elin Sjödahl, Shortcut Apps
Vi på Shortcut är supernöjda med eventet på Al Dente, där vi firade vår årsdag! Den bästa företagsaktiviteten vi haft!
Stina, Structor Mark
Underbart mottagande, varma, fina instruktörer, ljuvliga lokaler och galet god mat! Full pott!!
Jennifer
Jättetrevlig och annorlunda aktivitet tillsammans med kollegorna. Rekommenderar!
Åsa
Vi hade en superkväll där vi fick laga god mat och umgås - rekommenderar starkt som gruppaktivitet :)
Robert Ström
Vi besökte igår kväll Al Dente med hela vår grupp, 8 stycken. Vi fick en jättetrevlig kväll med härlig Italiensk atmosfär i köket och vi fick mycket ny kunskap med oss hem. Vi rekommenderar verkligen en kväll hos Al Dente!
Erica
Så duktiga de som jobbade där, genuin italienskt kök och maten var fantastisk!
Isabelle Gilezan, Doktor.se
Inte nog med att maten blev fantastiskt god - stämningen var avslappnad, vi fick bra guidning genom hela kvällen, och vi lärde oss mycket! Rekommenderar varmt som teamaktivitet med vänner eller kollegor :)
Emma
Genuin matlagningskurs med fantastisk god mat och trevlig personal!
Anni
(5)
Trevlig lokal, fantastisk personal, rolig aktivitet och väldigt god mat!
sandra lundbom
Väldigt trevlig gruppaktivitet och god mat och mkt trevlig service!
Linnea
Vi samlade ett gäng kollegor för tre timmars matlagning i Al Dentes fina lokal på Roslagsgatan. Aktiviteten blev en succé tack vare det proffsiga upplägget, personliga och genuina bemötandet och såklart: den fantastiska maten! Rekommenderas varmt för både små och stora sällskap som vill samlas kring en mysig och rolig aktivitet.
Städa Sverige
En väldigt trevlig matlagningsaktivitet med mycket skratt och fantastiskt god mat. Vänliga och pedagogiska instruktörer som hjälpte oss genom hela matlagningen. Atmosfären i lokalen gav oss känsla att vara på plats i Italien. Kan varmt rekommendera denna aktivitet.
Marina
Vi var 8 vänner som lagade mat ihop. 4 timmars ren njutning! Vi gick ut med stora leenden och sa att det var det bästa vi gjort på länge.
Linus Gustafsson
Lokalen var en aning liten, men det glömde man snabbt :) Lite rörig var personen som höll i det. Kändes som det var hennes första gång. Men vi lyckades göra super god mat och hade tagit med super god dryck som hjälpte till en del.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information