Visa aktivitet.se som: Mobil

Eldaktivitet med matlagning

All in Nature SWEDEN
Borås, Göteborg
6-9 timmar
Efter överenskommelse

Beskrivning

Överlevnadskurs - Lär dig hantera eld - Teambuildande företagsaktivitet

Överlevnadskurs - Lär er att göra upp eld på er kickoff 

Vill du ha en annorlunda kickoff för ert företag? All in Nature Sweden har aktiviteter ute i naturen. Denna aktivitet passar för teambuilding, kickoff eller som en spännande aktivitet för ett mindre företag eller arbetslag. Under en dag får du och dina kollegor lära er att göra upp en eld för att sedan tillaga en gemensam lunch eller middag. Aktiviteten stärker ert team samtidigt som ni får basala överlevnadskunskaper.  

Vi kommer till er - Överlevnadskurs på arbetsplatsen under 2 timmar
Om ni inte kan ta er till oss så kan vi ta aktiviteten till er arbetsplats. Under två timmar lär ni er hur ni gör upp eld med kniv, tändstål och björkved. Lärorik aktivitet som går att kombinera med en AW, företagsfest eller planeringsdag på kontoret. Skicka intresseanmälan för mer information.

Citat från tidigare aktivitetsdeltagare
Många som utfört aktiviteten har varit väldigt nöjda med de överlevnadskunskaper som företagseventet har givit dem. Här följer ett citat från en tidigare aktivitetsdeltagare:  

Det är långt från innerstan i Göteborg till skogen! Men det var väldigt roligt och jag kunde skryta hemma med att jag numera faktiskt kan göra upp eld på egen hand.

Målgrupp

Aktiviteten passar för arbetslag, avdelningar eller mindre företag som vill genomföra något givande och trevligt. Passar extra bra för kickoff i Borås eller teambuilding. 

Kostnader

Efter överrenskommelse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Eldaktivitet med matlagning. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Christina
(5)
En jättekul och välarrangerad kick-off. Allt från mottagande, genomgångar och info till matlagning och brödbakning över öppen eld. Vi fick lära oss att samla in användbart material till att tända egen eld med och sedan kniv och tändstål. Därefter fick vi recept till vår matlagning och bakning. Jättekul där alla fick delta i laget. Kan varmt reko...
Visa hela
Christina
(5)
En jättekul och välarrangerad kick-off. Allt från mottagande, genomgångar och info till matlagning och brödbakning över öppen eld. Vi fick lära oss att samla in användbart material till att tända egen eld med och sedan kniv och tändstål. Därefter fick vi recept till vår matlagning och bakning. Jätteukl där alla fick delta i laget. Kan varmt reko...
Visa hela
Björn Peterson
(5)
Mycket proffsigt upplägg, mycket bra råd hur man gör upp eld, hanterar kniv och yxa bl.a. Kan kanske kännas onödigt för många, men samtliga tror jag gjorde/gör på annat sätt.

All in Nature SWEDEN

All in Nature SWEDEN

Överlevnadskurser och friluftssäkerhet - All in Nature Sweden

All in Nature erbjuder med överlevnadskurser som bas, olika kurser inom ämnet, från en dag till flera dygn. All in Nature vill uppmuntra dig att vistas i och njuta av naturen oavsett årstid, med rätt kunskaper får du ut mer...


Läs mer och visa alla aktiviteter med All in Nature SWEDEN

Kontaktuppgifter till All in Nature SWEDEN

All in Nature SWEDEN

Funningevägen 14
504 93 Borås

 Visa telefonnummer
www.allinnature.se


Intresseanmälan

För att få mer information om Eldaktivitet med matlagning, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Eldaktivitet med matlagning
Recensioner
(4,6)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 28 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information