Eldaktivitet med tändstål

All in Nature SWEDEN
Borås, Göteborg
2-6 timmar
Efter överenskommelse

Beskrivning

Överlevnadskurs - Lär dig hantera eld - Teambuildande företagsaktivitet

Överlevnadskurs - Lär er att göra upp eld på er kickoff 

Vill du ha en annorlunda kickoff för ert företag? All in Nature Sweden har aktiviteter ute i naturen. Denna aktivitet passar för teambuilding, kickoff eller som en spännande aktivitet för ett mindre företag eller arbetslag. Under en dag får du och dina kollegor lära er att göra upp en eld för att sedan tillaga en gemensam lunch eller middag. Aktiviteten stärker ert team samtidigt som ni får basala överlevnadskunskaper.  

Vi kommer till er - Överlevnadskurs på arbetsplatsen under 2 timmar
Om ni inte kan ta er till oss så kan vi ta aktiviteten till er arbetsplats. Under två timmar lär ni er hur ni gör upp eld med kniv, tändstål och björkved. Lärorik aktivitet som går att kombinera med en AW, företagsfest eller planeringsdag på kontoret. Skicka intresseanmälan för mer information.

Citat från tidigare aktivitetsdeltagare
Många som utfört aktiviteten har varit väldigt nöjda med de överlevnadskunskaper som företagseventet har givit dem. Här följer ett citat från en tidigare aktivitetsdeltagare:  

Det är långt från innerstan i Göteborg till skogen! Men det var väldigt roligt och jag kunde skryta hemma med att jag numera faktiskt kan göra upp eld på egen hand.

Målgrupp

Aktiviteten passar för arbetslag, avdelningar eller mindre företag som vill genomföra något givande och trevligt. Passar extra bra för kickoff i Borås eller teambuilding. 

Kostnader

Efter överrenskommelse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Eldaktivitet med tändstål. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 15 recensioner.

Lilly Kihlbom, Kaka Arkitekter

Välplanerad och riktigt kul aktivitet! Fick bra kunskap om hur man gör upp en eld, håller igång den för matlagning och grundläggande knivkunskaper, vilket jag fick användning av under sommaren när jag tältade med barnen.

Annika

Det var en supermysig dag. När vi kom till platsen var det redan en eld och kaffaekokning på gång vilket kändes väldigt välkomnande. Jag gillade introduceringen när alla i gruppen fick berätta om sitt förhållande till skogen. Det var en fin stund där vi fick lära känna en ny sida hos varandra. Att kapa en björk var kul och oväntat. När vi fi...

Visa hela
David Olofsson, Skandia Fastigheter

När vi letade efter teambuilding-aktivitet hade vi egentligen två krav: - Alla skulle kunna delta obehindrat - Vi skulle vara utomhus Vi fick en välkomponerad dag och upplevelse i en för oss annorlunda miljö, åtminstone för oss som arbetsgrupp. Vi fick testa på att laga mat utomhus vilket ställde krav på lagarbetet, lära oss att göra upp...

Visa hela

All in Nature SWEDEN

All in Nature Sweden

All In Nature Sweden erbjuder överlevnadskurser, friluftskurser, fjällvandringar, första hjälpen kurser. Även föreläsningar inom områdena överlevnad och krisberedskap. Personalen på All in Nature Sweden är kunnig och har haft utbildningar inom överlevnad i över 20 år. Vi har ett avslappnat...


Läs mer och visa alla aktiviteter med All in Nature SWEDEN

Kontaktuppgifter till All in Nature SWEDEN

All in Nature SWEDEN

Funningevägen 14
504 93 Borås

 Visa telefonnummer
www.allinnature.se


Recensioner
Recensioner
(4,6)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 40 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Eldaktivitet med tändstål, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information