Visa aktivitet.se som: Mobil

Kick-off för äventyrarna! - Skeppsbrottet!

Äventyrens Ö AB
Stockholm, Stockholms skärgård
20 timmar

Beskrivning

Skeppsbrottet - Teambuilding, naturaktivitet med övernattning

För er som är ute efter något unikt, något ni aldrig gjort tidigare och för er som vill kliva ur er comfort zone. Då har vi den rätta aktiviteten för er!
45 minuter från Stockholm – nära men ändå så långt bort!.

Passar gruppen på 10-50 personer

Båten släpper av er på den öde södra udden av Äventyrens Ö. Guider möter och berättar historien om hur ni lidit skeppsbrott. De samlar ihop era mobiltelefoner, tändstickor och övrig kommunikationsutrustning. Någonstans – på en närbelägen strand har delar av båtens utrustning flutit iland… Med hjälp av det som finns där klarar ni gruppens överlevnad det närmaste dygnet. Men ni får inte behålla allt. Ni får 10 minuter på er att gemensamt välja bort 10 saker som ni gemensamt bedömer att ni klarar er utan. Uppgiften är sedan att på angiven tid upprätta en fungerande camp utifrån givna kriterier såsom allemansrätt, hygienanläggning, kök och sovschema. Middagen skall stå färdiglagad på angivet klockslag. Maten … har någon sett den? Vad skall vi med oljefaten till? Vad är det för mystiskt med ön därute? Vad har vi för nytta av flytvästar? Varför var kartan så viktig? När frågetecknen rätats ut, dyker nya upp. Vem skall göra vad? Och varför?

Här finns möjlighet att (som tillägg) arbeta med våra konsulter – beteendevetare med över 20 års erfarenhet av gruppdynamiskt utvecklingsarbete - som intervenerar med frågeställningar som vi finner relevanta för gruppen att fundera kring. Detta för att starta tankar om hur gruppen samarbetar och vad som eventuellt kan behöva utvecklas.

Gruppens kockar serverar sedan en tvårättersmiddag på klippan i solnedgången alternativt i militärtältet medan skymningen sakta lägger sig över en sommarvacker Stockholms Skärgård.

Kvällen spenderar ni med god dryck, skratt och gitarrspel runt lägelden eller på någon skön klippa. Vickning finns även på plats. Ni iordningställer nattlogi och eldvaktsschema. Sover i egna sovsäckar. Dagen efter äter ni vildmarksfrukost som ni serverar ur matlådan. Sedan är det av etablering av er camp och det ska inte finnas ett spår av att ni varit där. Våra äventyrsguider upp er och tar er med på nästa äventyr, Äventyrsspåret Efter en utmanande aktivitet serveras lunchen i base camp där våra kockar har tillagat dagens lunch på stora muurikkor. Njut av maten vid långbord på ängen med havsutsikt. Efter maten följer våra äventyrsguider er ner till båten som tar er tillbaka till civilisationen

I PAKETET INGÅR:

  • Aktiviteten Skeppsbrottet & Äventyrsspåret 2,5 timme med en guide på 10–12 personer
  • Tvårättersmiddag, vickning, frukost & lunch
  • Logi i militärtält


1.970:-/person
För grupper under 20 personer 2.370:-/person
För grupper under 10 personer 2.920:-/person
Tillkommer: moms, öl & vin


Vi hjälper er gärna att – som en service – boka bussar och båtar via våra samarbetspartners.

Målgrupp

Lämplig början på grupp- och ledarskapsutvecklingsprogram, teambuildingövningar eller en kick off med utmanande äventyr i naturen. 
På en ö i Stockholms skärgård 45 min från Stockholm

Är ni på jakt efter riktig effekt på er teambuilding? Kombinera den då med ytterligare ett dygn och programmet Power Track Outdoor Teambuilding

OBS - detta är en aktivitet där ni anländer kl 14.00 och avreser efter lunch dagen därpå.
Ni sover utomhus i tält eller vindskydd.

Gruppen på 10-50 personer

Kostnader

Kontakta oss för mer information!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Kick-off för äventyrarna! - Skeppsbrottet!. Det är gratis och inte bindande!

Äventyrens Ö AB

Teambuilding och gruppaktiviteter i Stockholm - Äventyrens Ö

Äventyrens Ö är en privat ö som ligger 45 minuter norr om Stockholm. Vi startade Äventyrens Ö 1994 för alla er som söker lite annorlunda mötesmiljöer. Och för er som har en ambition och vilja att skapa goda arbetsklimat. Som...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Äventyrens Ö AB

Kontaktuppgifter till Äventyrens Ö AB

Äventyrens Ö AB

Koholmen 1
184 91 Åkersberga

 Visa telefonnummer
www.aventyrenso.se


Recensioner
Det finns inga recensioner för Kick-off för äventyrarna! - Skeppsbrottet!
Intresseanmälan

För att få mer information om Kick-off för äventyrarna! - Skeppsbrottet!, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information