TRÄNINGSWEEKEND 2 - 4 JUNI 2023 PÅ EN EGEN Ö 45 MINUTER FRÅN STOCKHOLM

Äventyrens Ö AB
Stockholms skärgård
3 dagar
4 643 SEK Momsfri
juni 2023
Svenska
Sista ansökan: 2023-05-15
Träningshelg-i-juni-2023-på-Island-Workouts-i-Stockholms-skärgård

Beskrivning

RIVSTARTA SOMMAREN PÅ BÄSTA SÄTT OCH HÄNG MED PÅ TRÄNINGSWEEKEND! TRÄNA I SVERIGES MEST UNIKA UTEGYM PÅ EN EGEN Ö 45 MINUTER FRÅN STOCKHOLM.

Kombinera träning, äventyr, skönt häng och njut av god mat i en magisk miljö!

Träningen är CrossFit/Strongman inspirerad, men är du van vid funktionellträning så kommer du ändå få testa på övningar som man sällan gör på gym. I anknytning till gymmet finns dessutom OCR-hinder som vi kommer att lägga in i träningspassen. Sista kvällen bjuder vi på BBQ-buffé följt av rykande badtunnor. 

Ni har möjlighet att köra tre pass om dagen bl. a. Tipi-yoga där vi kör yoga i en stor kåta runt en lägerled, lite som bikramyoga. Våra rutinerade coacher håller i alla pass och träningen är anpassad så att alla oavsett erfarenhet ska kunna delta samtidigt som ni utmanas. När ni inte tränar kan ni njuta av öns stränder, paddla kajak, testa stand up paddle eller bara softa i våra hängmattor.

Målgrupp

Träningsintresserade

Kostnader

I paketet ingår:
Båt tur/retur från Skeppsdal, Åkersberga, Helpension med logi inomhus, Frukost, lunch, middag och sista kvällen grillbuffé, För & eftermiddagsfika, Bastu varje kväll och badtunnor sista kvällen, Fri tillgång till gymmet, Coacher till träningspassen, Hängmattorna, kajaker & SUP
Pris: 4.643:- ink moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om TRÄNINGSWEEKEND 2 - 4 JUNI 2023 PÅ EN EGEN Ö 45 MINUTER FRÅN STOCKHOLM. Det är gratis och inte bindande!

Äventyrens Ö AB

Teambuilding och gruppaktiviteter i Stockholm - Äventyrens Ö

Äventyrens Ö är en privat ö som ligger 45 minuter norr om Stockholm. Vi startade Äventyrens Ö 1994 för alla er som söker lite annorlunda mötesmiljöer. Och för er som har en ambition och vilja att skapa goda arbetsklimat. Som...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Äventyrens Ö AB

Kontaktuppgifter till Äventyrens Ö AB

Äventyrens Ö AB

Koholmen 1
184 91 Åkersberga

 Visa telefonnummer
www.aventyrenso.se


Recensioner
Det finns inga recensioner för TRÄNINGSWEEKEND 2 - 4 JUNI 2023 PÅ EN EGEN Ö 45 MINUTER FRÅN STOCKHOLM
Intresseanmälan

För att få mer information om TRÄNINGSWEEKEND 2 - 4 JUNI 2023 PÅ EN EGEN Ö 45 MINUTER FRÅN STOCKHOLM, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information