Matlagning dag-eller kvällstid

AVEQIA, i Stockholm
Längd
4 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Kontakta oss för tidsbokning se detaljer
Längd
4 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Kontakta oss för tidsbokning se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Aktiv Matlagning

Aktiv matlagning – den ultimata relationsbyggaren!

Välkommen till en perfekt aktivitet där man kan möta sina kunder i en avslappnad miljö, vässa teamet, umgås med vänner eller bara njuta av god mat och dryck och ha en trevlig kväll tillsammans.

Redan 1999 myntade David Berggren begreppet Aktiv Matlagning. Då som nu handlade det om ett event där människor kunde mötas kring mat och matlagning och samtidigt bygga relationer. Aktiv Matlagning är inte en matlagningskurs utan snarare ett sätt att umgås naturligt i en avslappnad miljö med maten som gemensam nämnare.

Varför är aktiv matlagning så bra?

Det riktigt fantastiska med konceptet är vad som händer med människor när de lagar en måltid tillsammans. Miljön vi skapat är hemtrevlig och avslappnad och uppmuntrar människor att öppna sig. Hierarkier, förutfattade meningar och roller ramlar bort och kvar är människor i en grupp som skapar något tillsammans. Aktiv matlagning passar alla deltagare.

Våra kockar har erfarenhet från olika stjärnkrogar över hela världen och är lika duktiga med människor som de är i köket. Kockarna, våra specialbyggda lokaler, som är en kombination av ett exklusivt hemmakök och en stjärnkrog, och fantastiska råvaror skapar förutsättningarna för Aktiv Matlagning.

Vi älskar mat – och vi älskar att laga mat tillsammans med andra. Vi vet att matlagning kan förena människor på ett sätt som få andra aktiviteter lyckas lika bra med och du är välkommen till oss med företaget eller i privat grupp. Vi tar emot grupper i olika storlekar från 8-150 deltagare.

Varmt välkommen!

Målgrupp

Företag som vill göra en annorlunda och teamskapande aktivitet internt eller med kunder alternativt den privata gruppen som vill göra något speciellt och annorlunda. Vi garanterar en trevlig och minnesvärd kväll med fantastisk mat – en gemensam upplevelse med inspiration som räcker länge!

Video

Det här ingår

Aktiv matlagning (minimumdebitering 8 personer)

 • Egen kock/kockar
 • Eget kök och matsal
 • Matlagningsaktiviteten
 • Fyrarättersmeny
 • Presentförkläde till alla gäster
 • Dryckespaket som tillval som innefattar:
  • Fördrink
  • Vin under matlagningen
  • Ett glas vin till varje rätt på menyn
  • Te/Kaffe på maten
  • Obegränsat med bordsvatten, både stilla och kolsyrat

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Matlagning dag-eller kvällstid. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.