Matlagning för företag

AVEQIA, i Stockholm
Längd
4 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Kontakta oss för tidsbokning se detaljer
Längd
4 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Kontakta oss för tidsbokning se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Aktiv matlagning för företag

Aktiv matlagning i grupp - varför laga maten tillsammans?

Välkommen till en kreativ och spännande företagsaktivitet som hjälper er att stärka relationerna med era kunder och kollegor i en varm, avslappnad och naturlig miljö.

AVEQIA är mötesplatsen för gastronomiska företagsevent där man lagar och avnjuter mat med sina kunder, partners eller kollegor. Med aktiv matlagning lägger ni till unika värden till ert möte då ni under ledning av våra erfarna kockar lagar den mat ni sedan också avnjuter tillsammans.

De menyer, råvaror och nya tekniker kockarna tar med sig håller alltid internationell klass och vi garanterar att du och dina gäster kommer att bli inspirerade i köket och glädjefyllda inför måltiden. Middagen eller lunchen hos oss blir ett innovativt inslag i samarbete, lateralt tänkande, inspiration och matglädje som få andra mötesaktiviteter kan erbjuda.

Målgrupp

Företag som vill genomföra gruppaktiviteter med kunder, personal eller partners. AVEQIA tar även emot privata grupper. Alla kan delta oavsett om man vill lära sig något, bara vill umgås och mingla eller äta riktigt gott. Aktiv matlagning passar alla deltagare, oavsett årstid, väder eller klädsel.

Det här ingår

Aktiv matlagning för företag och privata grupper (minimidebitering 8 personer):

 • Egen kock/kockar
 • Eget kök och matsal
 • Matlagningsaktiviteten
 • Fyrarättersmeny
 • Presentförkläde till alla gäster
 • Dryckespaket som tillval som innefattar:
  • Fördrink
  • Vin under matlagningen
  • Ett glas vin till varje rätt på menyn
  • Te/Kaffe på maten
  • Obegränsat med bordsvatten, både stilla och kolsyrat

Upplägg

1. Aktiviteten

Det är perfekt att lägga sin mötes- eller konferensaktivitet i våra lokaler. Låt idéer och förslag flöda i den kreativa miljö som en matstudio är. Vi kan hantera stora event, olika konferenser och viktiga avtalsmöten för slutna sällskap. Du disponerar alltid en egen yta när du lägger ett event hos oss, vilket garanterar en ostörd miljö för dina relationsbyggande aktiviteter. Ni kan vara allt ifrån 8 till 150 personer hos oss.

2. Introduktionen

Nu ligger det lite spänd förväntan i luften. Det är inte varje dag dina gäster får laga riktig restaurangmat tillsammans med stjärnkockar. För att alla ska känna sig välkomna minglar vi en stund och tar ett glas Champagne.

3. Tillsammans i köket

Varje arbetsstation bemannas av små grupper och indelningen av deltagarna är ofta en del av övningen där du kanske vill att dina gäster ska knyta nya kontakter eller hitta ett nytt djup i befintliga relationer. Alla får på sig ett fint förkläde, rullar upp ärmarna och sedan tar våra kockar med er in i en värld av dofter, smaker och upplevelser.

4. Måltiden

Den aktiva matlagningen är en engagerande och intensiv upplevelse av samarbete och nya intryck. När alla förberedelser är klara är det skönt avslappnande att slå sig ned vid det dukade bordet och njuta av den gemensamt lagade maten, härliga viner och varandras sällskap. De fyra rätterna bär varje grupp naturligtvis fram med stolthet till övriga gäster, det blir verkligen en kväll att minnas!

5. Minglet

Att avsluta aktiviteten med mingel eller barhäng är värdefullt för att landa både viktiga frågor och upplevelser. Vi ser till att gästerna kan smälta sina intryck, få möjlighet till fler förtroliga samtal och ett skönt avslut på ert event hos oss.

6. Efter ditt event...

Att få recepten på den fantastiska maten är en skatt för den matintresserade och ett fint minne för alla som var med. Efter ert event skickar vi ut recepten till dig som bokat eventet så ni kan efterbehandla eller skicka vidare till era gäster.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Matlagning för företag. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.