Teambuilding med aktiv matlagning

AVEQIA, i Stockholm
Längd
4 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Kontakta oss för tidsbokning se detaljer
Längd
4 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Kontakta oss för tidsbokning se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Teambuilding med aktiv matlagning

Ta med din företagsgrupp på teambuilding med aktiv matlagning

Med ny gruppsammansättning, delikata råvaror och avancerad teknik i köket ställs dina deltagare på speciella prov hos AVEQIA. Våra internationellt erfarna kockar leder deltagarna på ett sätt som skapar en avslappnad atmosfär och stor inspiration.

Vad innebär teambuilding med aktiv matlagning?

Aktiv matlagning sker alltid i skarpt läge i köket, där många vanliga gruppövningar är lite av torrsim. Teambuilding med aktiv matlagning består ofta av tre viktiga delar hos oss på AVEQIA.

  1. Mötet eller konferensentillsammans med er gruppövning och där vi självklart kan erbjuda våra faciliteter med fulla konferensmöjligheter om ni önskar
  2. Matlagningen i smågrupper och med ledning av AVEQIAs inspirerande kockar där det ställs krav på koncentration och samarbete
  3. Måltiden, dvs lunchen eller middagen där koncentrationen under matlagningen övergår i avslappnad glädje och gastronomiska upplevelser runt bordet

Boka in ditt team hos oss. Ni kommer få en upplevelse utöver det vanliga där ni tränas i samarbete och matlagning på högsta nivå under muntra former. Aktiv matlagning är den perfekta aktiviteten för teambuilding och gruppdynamik. Naturligtvis kan du även boka in er för ett möte eller en konferens i våra lokaler, vi sätter samman ett upplägg som passar just er.

För er som vill spetsa till er teambuilding ytterligare kan vi erbjuda ett antal tillägg i samarbete med någon av våra parters. Läs mer om detta på AVEQIAS hemsida.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret för intresseanmälan här nedan så hjälper vi er att skräddarsy en teambuildingaktivitet baserat på era behov.

Välkomna!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Kontakta oss för tidsbokning

  • Aktivitet
  • Stockholm

Varför välja AVEQIA?

Centralt läge

Teambuilding

Chambre separée

Målgrupp

Företagsgruppen som vill ha kick-off eller teambuilding där alla kan vara med och känna sig delaktiga under trevliga former.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Teambuilding med aktiv matlagning. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
AVEQIA
Tulegatan 11
113 53 Stockholm

Välkommen till oss på AVEQIA

AVEQIA är en mötesplats för företag med dess kunder, partners eller kollegor. Konceptet Aktiv Matlagning är specifikt framtaget för att skapa ett avslappnat och naturligt sätt att lära känna varandra och stärka relationerna. Aktiv Matlagning för företag är således inte...

Läs mer och visa alla aktiviteter med AVEQIA

Highlights