Visa aktivitet.se som: Mobil

Alternativt Julbord

AVEQIA
Göteborg, Stockholm
2,5 timmar för lunchmatlagning eller 4,5 timmar för Aktiv Matlagning

Beskrivning

Julmat - Matlagning för företag

Julinspirerad matlagning för företag - Göteborg eller Stockholm

December brukar vara månaden då många företag passar på att bjuda kunder och kollegor på någon form av julaktivitet, till exempel julbord och andra festligheter. Att göra en rolig aktivitet tillsammans och umgås under avslappnade former bygger starkare relationer inför det nya året, skapar glädje och samhörighet och det visar uppskattning för det gångna året.  

Härlig meny under en trevligt julbord
Under december erbjuder AVEQIA en härlig vintermeny som inpirerats av alla julens smaker. Istället för att köa och trängas kring ett julbord, får ni själva tillsammans med våra professionella kockar laga fyra utsökta julrätter ihop.

Julbord för företagDessa får ni sedan avnjuta tillsammans med välackompanjerade och utvalda viner som presenteras av vår sommelier. Precis som när man tänker sig en storfamilj som julstökar tillsammans, kan vi garantera glada och stolta miner, entusiasm och gemenskap. 

December är en attraktiv månad för att genomföra aktiviteter på, så kontakta oss redan idag för mer information och bokning.

Vi önskar er varmt välkomna till AVEQIA i både Stockholm & Göteborg!

Målgrupp

Företag som vill göra en trevlig julaktivitet med kunder, partners eller personal där alla kan delta. Aktiv matlagning passar alla deltagare oavsett årstid, väder eller klädsel och fungerar både som dagsaktivitet så väl som kvällsaktivitet.

AVEQIA tar även emot privata grupper på lördagar och helgdagar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Alternativt Julbord. Det är gratis och inte bindande!

AVEQIA

AVEQIA

AVEQIAs konceptet Aktiv Matlagning är specifikt framtaget för att skapa ett avslappnat och naturligt sätt att lära känna varandra, umgås och stärka relationerna. En perfekt aktivitet för en intern konferens, kundaktivitet eller varför inte den privata festen? Aktiv Matlagning är...


Läs mer och visa alla aktiviteter med AVEQIA

Kontaktuppgifter till AVEQIA

AVEQIA

Tulegatan 11
113 53 Stockholm

 Visa telefonnummer
aveqia.com


Intresseanmälan

För att få mer information om Alternativt Julbord, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Alternativt Julbord

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Aveqia
Aktiv matlagning för företag

AVEQIA är en mötesplats för företag, deras kunder, partners eller kollegor. Konceptet Aktiv Matlagning är specifikt framtaget för att skapa ett avslappnat och naturligt sätt att lära känna varandra och stärka relationerna. Välj Aktiv Matlagning som egen aktivitet eller kombinera ett besök hos oss med en konferens, kick-off, teambuilding eller annan aktivitet.

Läs mer