Visar 1-20 av 105 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 105 träffar
1
2
3
4
...
6

Mer om mat och dryck

Mat- och dryckesaktiviteter passar utmärkt som aktivitet vid till exempel en möhippa, svensexa, företagsektivitet, konferens, kick off eller kanske vi ett födelsedagsfirande. Aktiviteterna är trevliga och sociala och framförallt lärorika. Lär dig mer om vin, olika druvor och syror, eller lär dig laga nyttig och spännande mat! Förena nytta med nöje på en trevlig aktivitet.

Du kan välja att gå en matlagningsaktivitet med sällskaplig stämning, gå på vinprovningölprovningwhiskeyprovning eller annan dryckesprovning samt mat- och chokladprovning. Inför julen brukar julbord bli aktuellt, här hittar du även julbord för företag.

Matlagningsaktiviteter

Att göra en aktivitet tillsammans stärker gruppen och bidrar till många skratt och härliga minnen. Mat- och dryckesaktiviteter kan man till exempel ha som ett trevligt inslag vid en konferens, teambuilding eller kick off. Stärk sammanhållningen på företaget, gör en rolig aktivitet!

Mat- och dryckesaktiviteter passar även bra att ge bort som present. Ett presentkort på till exempel en vinprovning är alltid uppskattad, speciellt om flera av födelsedagsbarnets vänner kommer med! Eller varför inte hyra in en privat kock som kommer och tillagar födelsedagsmiddagen?

Matlagning i Stockholm
Matlagning i Göteborg

Dryck- och vinprovning

Gå på en provning med dina vänner eller kollegor. Lär dig mer om olika drycker, smaka, dofta, se och lär. Välj vilken dryck du vill prova och veta mer om. Välj bland vinprovning, whiskyprovning, ölprovning med flera.

Vinprovning i Stockholm
Vinprovning i Göteborg
Vinprovning i Malmö

Mat- och chokladprovning

Mat och choklad är även de tacksamma vid en provning. Lär dig mer om olika rätter och lär dig allt om choklad, från böna till färdig godsak. Vid en chokladprovning kan även hela familjen delta, något som brukar vara väldigt uppskattat av barnen. En ostprovning är även det en rolig provning som passar hela familjen.

Matlagning

Att laga mat tillsammans är en mycket rolig aktivitet. Varför inte göra det tillsammans med en personlig kock och sedan avnjuta middagen tillsammans med dina vänner? Detta är en aktivitet som passar många olika tillfällen, kanske på möhippan eller konferensen?

Julbord

När julen stundar brukar det vara mycket populärt med julbord. Julbord för företag är en populär aktivitet som många olika restauranger och arrangörer erbjuder. Att tillsammans med företaget och kollegorna njuta av ett julbord är både trevligt och välsmakande och höjer absolut julstämningen på jobbet. Förutom ett klassiskt julbord kan man idag även uppleva nya tolkningar av julbord, så som ett asiatiskt julbord eller julbord med fokus på skaldjur och fisk. Var ute i god tid för att få platser vid det julbord ni är intresserade av.

Jämför aktiviteter
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer