Visa aktivitet.se som: Mobil

Andreas Carlsson

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Andreas Carlsson

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, entreprenör, låtskrivare och musikproducent

 

Förutom att Andreas Carlsson har jobbat med artister som Bon Jovi, Westlife, Britney Spears, Katy Perry, Backstreet Boys, Paul Stanley och Celine Dion m.fl. Så har han även skrivit 3 böcker, tagit fram 2 klädkollektioner och drivit förlag. Nu driver han även en internatskola som inriktar sig på musik och produktion. 

Andreas Carlssons föreläsningar bygger på hans många erfarenheter och tips på hur man bygger sitt egna varumärke. Han inspirerar och motiverar sin publik till att bli framgångsrika och att tro på sig själva. Andreas drar paraleller till exempelvis musikvärlden, där man ska förenkla ett budskap genom en poplåt på cirka 3 minuter. Det är något att dra nytta av vare sig man jobbar med marknadsföring eller ska presentera en företagside för sina kollegor.

Målgrupp

Andreas Carlssons föreläsningar passar vare sig du är chef eller medarbetare. Det finns något att hämta för alla. Han talar bland annat om motivation, att våga tro på sig själv, entreprenörskap, drivkrafter och att marknadsföra sig själv. Allt detta utifrån sina många och stora erfarenheter. 

Visste du detta

Andreas Carlsson vägrar ha tråkigt och har därför haft ett fullspäckat, fartfyllt schema sedan tonåren. Han säger själv att det känns som att hans liv är flera olika liv i ett. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Andreas Carlsson. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Andreas Carlsson, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Andreas Carlsson
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information