Visa aktivitet.se som: Mobil

Christer Olsson

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Christer Olsson

 

Christer Olsson

Fiskarson från Öckerö

Christer Olsson är fiskarsonen från Öckerö som med sitt sunda förnuft utformade en affärsidé och startade 1991 Utvecklingspoolen. Idag är han aktiv med flera andra företag såsom Christer Olsson Group, Kandidata och Act to Perform. Idag jobbar han med företaget N’gager som han i samarbete med utvecklat en virtuell personlig coach. En lösning som flera stora företag använder sig av för att skapa ett bättre ledarskap inom organisationen.

Christer är en av Nordens mest anlitade föreläsare och inspiratör. Med otaliga erfarenheter och lång kontinuerligt kunskap om kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap är han idag coach till några av Nordens mest erfarna ledare. Hans framgångar som ledarskapsföreläsare bygger på att han talar enkelt. Vem som helst ska kunna förstå och kunna applicera den nyfunna kunskapen i vardagen oavsett om det handlar om dig själv, dina relationer eller din arbetsplats.

Målgrupp

Christer Olsson föreläser om symbiosen mellan organisationens strukturella och kulturella dimensioner. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, hur de agerar i deras beslut men också hittar inspiration från vardagsaktiviteter. Hans föreläsningar kommer uppmana till att tänka efter en extra gång men också inspirera dig till att ta handling.

Visste du detta

Han är idag ambassadör för Star for Life vilket innebär att han hjälper till att driva en skola i Sydafrika. Här får 1 200 barn och ungdomar en chans till en meningsfull vardag och hopp om framtiden.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Christer Olsson. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Christer Olsson, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Christer Olsson
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter