Visa aktivitet.se som: Mobil

Christian Wass

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Christian Wass

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, författare, civilekonom och förändringsproffs

Christian Wass är ett levande exempel på hur vi som människor hanterar och klarar av stora, livsavgörande förändringar i livet. Han inspirerar, engagerar och utmanar sin publik till att tro på sig själva och deras inre styrka.

Wass använder sig av egna erfarenheter för att bevisa att vi tillsammans är starkare och att en ska våga ta hjälp ifrån andra människor. Hans föreläsningar är en blandning mellan personlig och vetenskaplig fakta. Berätta, Beröm och Be om hjälp är tre förändringsverktyg som han delar med sig till åhörarna för att kunna använda sig av i vardagen.

Målgrupp

Christian Wass talar humoristiskt men allvarligt om motivation, personliga och svåra förändringar i livet och den styrka som finns inom oss. Han påminner sina åhörare om att vi kan övervinna alla hinder vi möter på. Wass föreläser på ett sådant sätt som lämnar avtryck på publiken, och får dem att minnas långt efteråt. 

Visste du detta

Christian Wass var endast 20 år när hans liv och framtida planer förändrades drastiskt. Genom en dykningsolycka blev han förlamad från bröstet och nedåt, samt delvis i armarna. Den ofrivilliga resan som han kastades in på har utvecklat honom och givit honom nya infallsvinklar på livet, vilket gör hans föreläsningar mer genuina och inspirerande. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Christian Wass. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Christian Wass, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Christian Wass
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter