Visa aktivitet.se som: Mobil

Dogge Doggelito

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Dogge Doggelito

 

Föreläsare eller artist till ert näst event?

Svensk hip-hoppare med mycket på tallriken!

Med ett artistnamn som hela Sverige känner igen är det svårt att tro att Dogge Doggelito heter något annat. Douglas León som är hans riktiga namn började som frontfigur i hip-hopgruppen The Latin Kings men hade även som ung ett intresse inom boxning. Idag är han aktiv i flera konstnärliga uttryck såsom soloartist, reklaminspelningar, författarskap, föreläsningar och mycket mer!

Dogge är född, uppväxt och fortfarande bosatt i Botkyrka i södra Stockholm. Han beskriver sig själv som en Indiansk Viking med svensk mamma och en far från Venezuela. Dogge Doggelito är verkligen aktiv i det mesta såsom bland annat Melodifestivalen 2010, galor, reseprogram och har även varit skådespelare i filmen “Förortsungar”. Genom sina alla aktiviteter har han träffat flera kända personer såsom Beyoncé, Pitbull samt delat scen med Majestät Sveriges Konung Carl Gustav XVI och Sveriges Drottning Sylvia.

Som föreläsare och talare jobbar han mycket med inspiration som kan få er tillbaka på banan igen. Han har för närvarande tre olika föreläsningar; Tack Gud, Softish!, 2 Lax Guld och Dogge’s Rapskola. Det som är gemensamt för alla föreläsningar är att få dig att tänka från ett nytt perspektiv som kan hjälpa dig i olika situationer - oavsett om det är så att du vill kunna hitta styrkan i din tro eller skriva en ny raplåt så kan Dogge Doggelitos föreläsningar vara något för dig!

Boka Dogge Doggelito till ert nästa event!

Målgrupp

Passar de typ av föreläsningar när ni behöver någon underhållande men samtidigt inspirerande. Ni lär er använda era egna erfarenheter till det bättre samt ser saker och ting från nya perspektiv. Dogge har vana att föreläsa för ungdomar på exempelvis skolor, ungdomsgårdar, kyrkor och liknande!

Visste du detta

Han har medverkat i åtta album, skrivit två böcker, och vid två tillfällen vunnit en Grammis. Redan som 17-åring undertecknade han ett skivkontrakt med en av dåvarande världens största skivbolag ”Warner Bros”.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Dogge Doggelito. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Dogge Doggelito, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Dogge Doggelito
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter