Visa aktivitet.se som: Mobil

Göran Adlén

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Göran Adlén

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, kommunikationsstrateg, trendforskare och pedagog

Göran Adlén har mer än 3000 föreläsningar på nacken. Han har varit och talat på ställen som hockeyrinkar, utomhusscener, i kyrkor, barer, hotellobby´s och flera olika konferensanläggningar, med mera. Adlén är aldrig låst till ett ämne utan föreläser om det som är aktuellt i världen just då, vilket gör att han också kan inspirera alla sorters människor till ny energi och vilja att utvecklas.

Adléns föreläsningar skräddarsys efter uppdragsgivarens val av fokus. Den kan vara allt från 45 minuter - 3 timmar och kan även fördjupas med en workshop. Han erbjuder expertis inom områden som framtiden, digitalisering och hur det kommer påverka oss. Göran Adlén har värdefull kunskap som han har hedrats för genom att bli tilldelad Narrenpriset av Svenska Eventakademin samt bli utnämnd till "Årets föreläsare" 2014. Han har även fått ett flertal nomineringar till "Årets talare" och fått hedersomnämnande vid “Stora Talarpriset” tre år i rad. Boka Göran Adlén för en garanterad glimt av framtiden och vad den har att komma med.

Målgrupp

Göran Adlén föreläser för många olika branscher, allt ifrån makeupartister till finansanalytiker, han har något som passar alla. Han talar bland annat om sociala medier, affärsutveckling, storytelling och framtidens marknadsföring, men hans föreläsningar är aldrig den andra lik. Eftersom världen förändras hela tiden så gör även Görans ämnen det. Med Adléns energi och inspirerande talförmåga sitter ingen i publiken uttråkad. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Göran Adlén. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Göran Adlén, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Göran Adlén
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter