Visa aktivitet.se som: Mobil

Jan Bylund

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Jan Bylund

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, komiker, programledare och konferencier

Jan Bylund håller I hysteriskt roliga föreläsningar som bottnar i allvarlighet och material hämtat direkt från vardagen. Han talar om den skrämmande, men samtidigt spännande, föränderliga tiden som vi lever i och dessa stora och om de omöjliga krav som ställs på oss dagligen. Oavsett om man tacklar dessa krav bra eller dåligt så har man stor användning av Bylunds föreläsning.

Jan Bylund iakttar vår omvärld med självdistans och lyckas gång på gång locka publiken till skratt med hjälp av hans funderingar blandat med humor, men samtidigt får han dem att tänka efter lite extra. Hans föreläsningar består till stor del av personlig utveckling och hut man får bättre självförtroende. Situationerna han använder som exempel är väldigt relaterbara och kopplade till vardagen för dem flesta. Bylunds föreläsningar har som syfte att hitta personlig trygghet och passar därför perfekt inför exempelvis teambuilding.

Målgrupp

Jan Bylund talar bland annat om ledarskap, relationer och kommunikation. Han sammansvetsar och motiverar er som personal och så har ni roligt på köpet!  

Visste du detta

Jan Bylund har varit programledare i Bingolotto och han utsågs även till Sveriges roligaste person av Expressens läsare år 2014. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Jan Bylund. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Jan Bylund, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Jan Bylund
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter