Visa aktivitet.se som: Mobil

Klas Hallberg

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Klas Hallberg

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, författare och husfilosof

Klas Hallberg är en professionell föreläsare med drygt 20 år på nacken, vilket har gjort honom till en välslipad kommunikatör med relevans i varenda sammanhang. Hallberg bjuder på ”tänkvärd underhållning”, som han kallar det, då han lär ut med hjälp av humor. 

Tack vare Klas Hallbergs energi och förmåga, att på stenhårt allvar tillsammans med humor, skapa engagemang i sin publik så har han utsetts till årets talare ett flertal gånger. Han uppmanar publiken att se från andra vinklar och skratta åt mänskligheten. Hallberg inspirerar företag, organisationer och individer till att våga vara osäkra, att ta till sig vardagsmod och att skratta när de utvecklas. Föreläsningarna som Klas Hallberg håller i, får polletten att trilla ner, på värmländska dessutom. 

Målgrupp

Klas Hallberg föreläser bland annat om personlig utveckling, hälsa och motivation. Han inspirerar dig som åhörare till att vilja ta tag i ditt liv, men att ha roligt när du gör det. Med energi som Hallbergs, så sitter ingen uttråkad i publiken. 

Visste du detta

Klas Hallberg uppmanar människor till att hångla istället för att småpussas, som en metafor för att skaffa sig vardagsmod och våga vara ur kontroll. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Klas Hallberg. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Klas Hallberg, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Klas Hallberg
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter