Visa aktivitet.se som: Mobil

Martin Stenport

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Martin Stenport

Boka Martin Stenport till ert nästa event

Företagsutvecklarnas Gordon Ramsey! Här anlitar du föreläsaren som rakt, enkelt och roligt förklarar hur du och organisationen presterar på topp. Upplev Martin live. Bara solen slår honom i energimängd! Och det smittar. Räkna med att vilja prestera och förändras.Martin är den humoristiska och energigivande föreläsaren som vet hur man får företag och människor att vilja prestera på topp. Han har en gedigen bakgrund som säljare/ledare både i Sverige och internationellt. Martin fick sparken från det sista företaget han arbetade på och blev 3 år senare erbjuden säljchefsrollen på samma företag. Hur detta har format honom berättar han gärna om.På Martins föreläsningar får du bland annat råden och verktygen som gör dig bättre på att leda, samarbeta, sälja och ha kul på jobbet. Hur ofta spelar ni pingis tex? Det är en extrem energileverans från Martin på scen, nästan olagligt hög. Mannen som undviker kaffe för att inte bli för pigg. Att gå från föreläsning med ett stort leende, nya insikter och verktyg du vill prova är inget Martin siktar mot, det räknar han med. Enkla ord och lättförståeliga jämförelser från vardagen gör att du följer med och förstår Martins resonemang.

Föreläsningar:

  • DISC- att kommunicera och sälja med färger. Förstå ”de som inte går att förstå”. Har du någon gång blivit fullständigt tokig på en kollega eller kund som du tycker är en riktig motsträvare, osamarbetsvillig och som du inte förstår hur hen tänker? Martin som är certifierad i DISC-analys lär dig hantera detta på ett underhållande sätt.
  • Operation glädje- hur skapar ni ett arbetsklimat som får folk att hellre vara på jobbet än hemma?
  • Från "suck till success"! Få till ett ledarskap som gör dig till respekterad ledare inte jobbig chef!
  • Vinnande bemötande i sälj eller: ”Ska det vara så svårt att få ett hej?”
  • Du kan! Men du vet bara inte om det än.-Känn att du kan göra allt efter denna föreläsning. Med NLP (Neuro-Lingvistisk-Programmering) som bakgrund kommer du verkligen tro att du kan.
  • Förhandlingsteknik- hur vinner du förhandlingar? Tips och tricks som gör dig till en vinnare i förhandlingens hetta.
Bland Martin kunder finns: Fastighetsbyrån, Skandiamäklarna, LG Electronics, Team Sportia, Alviks Måleri, Mäklarhuset, Swedbank, Toyota, BMW, KIA, Clas Ohlson, Edblads Smycken, Orkla med flera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Martin Stenport. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Martin Stenport, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Martin Stenport
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter