Visa aktivitet.se som: Mobil

Petter Stordalen

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Petter Stordalen

 

Föreläsare till ert nästa event?

Från jordgubbsförsäljare till hotellkung!

Petter A. Stordalen, född i Porsgrunn i Norge, är en norsk investerare, hotellmagnat, fastighetsutvecklare och miljöaktivist. Under 20 år har Stordalen byggt upp Nordic Choice Hotels från att vara ett konkurshotat hotell till en koncern bestående av 190 hotell och fem kedjor med fler än 14 000 medarbetare.

Denna otroliga resa startade i Stordalens hemort där han redan som tioåring började arbeta i sin pappas livsmedelsaffär och som tolvåring sålde han jordgubbar på på det lokala torget. 1974 utnämndes han som “Norges bästa jordgubbsförsäljare av den lokala tidningen Porsgrunns Dagblad.

”Jordgubbsfilosofin” härstammar från hans minnen av att ha sålt jordgubbar åt sin far och utgör grunden i Stordalens affärsfilosofi. När han beklagade sig över den dåliga kvaliteten på jordgubbarna, replikerade hans far "Du får sälja de jordgubbar du har, för det är de enda jordgubbar du kan sälja". Enligt Stordalen har han sedan dess strävat efter att alltid göra det mesta möjliga av de chanser som ges.

Boka Petter Stordalen till ert nästa event!

Målgrupp

Passar er som vill ha en inspirerande föreläsare om affärer, affärsmetoder, affärsfilosofi och hur du gör ditt företag mer framgångsrikt. Stordalen har också egenartade kunskaper om hur man är en ledare och entreprenör.

Visste du detta

Petter Stordalen har skrivit över 99,99 procent av sina aktier för Strawberry Holdning i tre lika stora delar till sina tre barn och har därmed nästintill ingen (0,01 procent) kontroll över verksamheten. Hela förmögenheten motsvarar cirka 25,7 miljarder svenska kronor.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Petter Stordalen. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Petter Stordalen, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Petter Stordalen
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter