Visa aktivitet.se som: Mobil

Tina Thörner

Bestspeakers
Rikstäckande
Anpassad
Kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Boka Tina Thörner

 

Tina Thörner

Kartläsare och rallysportprofil

Tina Thörner hade från början planer på att bli pilot och gick på flygskola i USA, men på grund av motgångar i form av fördomar och illa behandling så återvände hon hem till Sverige. Det var tack vare att hennes pojkvän körde rally som hon själv började med kartläsning. Idag föreläser och inspirerar hon om att våga satsa på ens drömmar.

Hennes karriär som kartläsare startade 1984 och hon har därefter bland annat vunnit tre världsmästerskap. I andra rallytävlingar som hon deltagit i har hon oftast lyckas ta sig till höga placeringar. Hon arbetar tillsammans med Mitsubishi som PR-profil och är dessutom teamledare.

Hon är verksam inom en av de mest mansdominerade branscherna som finns, men det är även det som hon säger har lärt henne massor. Tack vare detta har hon också insett att hon är tacksam över att vara kvinna. Detta har hjälpt henne att bli den hon är.

Tina Thörner är idag aktiv i flera områden; hon håller egna föreläsningar, coachar människor till att utvecklas, skrivit böcker om rallylivet för både barn och vuxna, samtidigt som hon har ett samarbete med UNICEF och stöttar ungdomar i Säffle.

Boka Tina Thörner till ert nästa event!

Målgrupp

Tina föreläser om hur allt är möjligt bara du tror och vill det tillräckligt mycket. Hon vägleder er till att tänka mer positivt och hur detta i sin tur genererar till mer lycka i livet och bättre självförtroende. Men samtidigt som det är viktigt att tänka positivt är det viktigt att kunna ta till sig konstruktiv kritik och själv kunna ge feedback.

Hon är idag en certifierad coach och har gått ledarskapsutbildningar; kunskaper som hon nu tar användning av i sina föreläsningar. Tina Thörner hjälper er att kommunicera mer, leda dig själv innan du leder någon annan och få er att förstå vad ett starkt team kan göra både för er personligen men också för ert företag.

Visste du detta

Tina Thörner är idag certifierad coach, Power Yoga-instruktör och har även deltagit i ett tävlingsprogram på TV som hette Rampfeber: hon vann med sin låt “Rally Star”. Hon kom dessutom på tredjeplats i Let’s Dance 2011 tillsammans med Tobias Karlsson.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Tina Thörner. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers logo

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Bestspeakers

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer
www.bestseller.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Tina Thörner, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Tina Thörner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter