Upplevelsebolaget Bodyflight har i Bromma samt i Göteborg (Säve) två av världens högsta vindtunnlar. Bodyflights vertikala vindtunnel simulerar ett fallskärmshopp, fritt fall utan att behöva hoppa ut från ett flygplan. Via vindtunnelns kraftfulla fläktar genereras en luftström som är stark nog att skapa en svävande upplevelse för utövaren. Istället för att hoppa ut från ett flygplan på 4 000 meters höjd lutar sig besökaren helt enkelt fram i vinden från en dörr på flygkammarens sida och börjar omedelbart flyga.

Bodyflight, eller inomhusfallskärmshoppning (Indoor skydiving) är både ett fritidsnöje och en träningsform. Känslan vid inomhusfallskärmshoppning är densamma som att kasta sig ut från ett flygplan men i en säkrare miljö. Det simuleras frifallshastigheter på upp till 300 km/h. Luftströmmen kan regleras så att den anpassas till utövaren – på så sätt kan alla flyga i Bodyflights vindtunnlar. Bodyflight har sedan starten 2015 haft över 125 000 besökare. Aktiviteten har blivit mycket omtyckt bland privatpersoner, företag och fallskärmshoppare som i vindtunnlarna kan öva formationer och tekniker.

Bodyflight avser på längre sikt att utvecklas till att bli Sveriges ledande upplevelsebolag för äkta, utmanande och adrenalinstinna upplevelser. Visionen är att skapa upplevelsecenter där besökare kan samlas för att prova på en mängd olika attraktioner.

Visa alla aktiviteter med Bodyflight Sweden AB

Aktiviteter

Företag & Sällskap
Luft & flyg Ort Snittbetyg
Bodyflight för en Flera orter (2)
Bodyflight för en - Dubbel flygtid Flera orter (2)
Bodyflight för familjen Flera orter (2)
Bodyflight för två Flera orter (2)

Bodyflight Sweden Facebook

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Bodyflight Sweden AB och veta mer om deras aktiviteter.

Kategorier

Barn & familj

Luft & flyg


Kontaktuppgifter

Bodyflight Sweden AB

Bryggerivägen 16 B
Bromma

 Visa telefonnummerDet finns inga recensioner för Bodyflight Sweden AB

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Bodyflight Sweden AB och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information