Visa aktivitet.se som: Mobil

Digitalisering + italiensk matlagning. Eventet för hjärna, hjärta och smak!

BuonAppetito.se
Stockholm
Halv- eller heldag.

Beskrivning

Först digitalisering, sedan skön avkoppling med italiensk matlagning!

Du planerar ett event för kunder, medarbetare, ledningsgruppen eller särskilt inbjudna och vill få ut maximal effekt. Hur gör du?

Engagera både hjärna, hjärta och smak! Vi kallar det Digitalian.

Inled med ett inspirerande och tankeväckande seminarium kring digitalisering, digital transformation, omvärldsbevakning och digitalt ledarskap. Lyssna till Mats Lewan – futurist, forskningsanalytiker, journalist och författare – en av Sveriges främsta experter på digitalisering, teknik och framtid.

Lägg även till en workshop med fokus på något särskilt utvecklingsområde, eller ytterligare talare inom digitalisering.

När deltagarna är fullmatade med nya intryck och idéer och innehållet ska smältas behöver alla få en chans att prata av sig med varandra och samtidigt svetsas samman som grupp.

Då är det dags för hjärta och smak – en kväll med teambuilding och härlig italiensk matlagning är det perfekta sättet att fortsätta eventet.

Kvällen inleds med en aperitivo med bubbel, charkuterier och ostar och fortsätter med italiensk matlagning i grupper. På med förklädet!

Under kvällen delar vi på Buonappetito.se med oss av vår gedigna kunskap om det italienska köket och italienska traditioner, och däremellan blir det massor med utrymme för att prata och ha trevligt.

När allt är färdiglagat sätter sig alla ner tillsammans och äter middag, som i en stor italiensk familj.

Helhetsupplevelsen av eventet är en inspirerande stimulans för alla sinnen, där nya tankar och idéer – food for thought – fördjupas och förstärks av den behagliga mat- och sällskapsupplevelsen – food for pleasure.

Nyfiken? Börja med en intresseanmälan!

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Digitalisering + italiensk matlagning. Eventet för hjärna, hjärta och smak!. Det är gratis och inte bindande!

BuonAppetito.se

BuonAppetito.se

Laga genuin italiensk mat med BuonAppetito.se – en inspirerande upplevelse! Söker du efter en genuin italiensk matupplevelse där du får ta del av italienarnas egna knep i köket och samtidigt kan bygga stark gemenskap i gruppen? BuonAppetito.se anordnar matlagningskurser och...


Läs mer och visa alla aktiviteter med BuonAppetito.se

Kontaktuppgifter till BuonAppetito.se

BuonAppetito.se

Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.buonappetito.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Digitalisering + italiensk matlagning. Eventet för hjärna, hjärta och smak!, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Digitalisering + italiensk matlagning. Eventet för hjärna, hjärta och smak!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information